Κρεμμύδι για τις κηλίδες, τον καθαρισμό του δέρματος και τα μαλλιά!


Τα δύσοσμα κρεμμύδια, τα οποία συχνά μας κάνουν να κλαίμε κάθε φορά που προσπαθούμε να τα κόψουμε, τώρα θα φέρουν ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό σας, φέρνοντας τα κρυφά μυστικά τους για λάμψη και γοητεία.

Πρώτα απ 'όλα, το κρεμμύδι περιέχει θείο, το οποίο είναι ένα μέταλλο που είναι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση της λάμψης της επιδερμίδας και την λάμψη των μαλλιών. Το θείο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το λιπαρό δέρμα, καθώς βοηθά στον έλεγχο της λιπαρότητας. Επίσης τα κρεμμύδια είναι υπέροχα καθαριστικά. Μπορείτε να διώξετε με αυτό όλη τη βρωμιά και το λίπος από το δέρμα σας. Επιπλέον, οι αντισηπτικές ιδιότητες του κρεμμυδιού σκοτώνουν όλα τα επιβλαβή βακτήρια που ευδοκιμούν στο δέρμα.

Για να χρησιμοποιήσετε τα κρεμμύδια για καλλωπισμό θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια κόλλα ή ένα διάλυμα ορισμένων συστατικών, τα οποία μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε στο δέρμα σας. Ξεκινήστε με τα κρεμμύδια, το νερό, τα καρότα, τα γογγύλια, το γλυκάνισο σε σκόνη, ένα τρίφτη και ένα κύπελλο από γυαλί. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις παρακάτω επιλογές -

Επιλογές για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα κρεμμύδια:

Για τις κηλίδες - Αποφλοιωμένα κρεμμύδια εμποτισμένα με ένα ποτήρι νερό. Εφαρμόστε αυτήν την λύση για κηλίδες κάθε μέρα και θα τις δείτε ζωντανά σιγά σιγά να ξεθωριάζουν.

Για τον καθαρισμό του δέρματος - Τρίβουμε ένα γογγύλι, το καρότο και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε σε μια πάστα με ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη γλυκάνισου. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με αυτή την πάστα για ένα πεντακάθαρο και λαμπερό δέρμα.

Για τα μαλλιά - Για να προσθέσετε λάμψη στα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε μια πάστα από φλούδες κρεμμυδιού και το νερό στο τριχωτό της κεφαλής σας μετά το λούσιμο. Αφήστε το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.


Κρεμμύδι για τις κηλίδες, τον καθαρισμό του δέρματος και τα μαλλιά!  Κρεμμύδι για τις κηλίδες, τον καθαρισμό του δέρματος και τα μαλλιά! Reviewed by Unknown on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.