ΨΕΚΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΑΠΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..


Όπως τα ζώα έτσι και οι άνθρωποι για την επιβίωσή τους χρειάζονται νερό,τροφή αλλά και ύπνο!!

Ο ύπνος αποτελεί ζωτικό παράγοντα μιας καλής υγείας και ενός οργανισμού που λειτουργεί σαν ρολόι!!Πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας υποφέρουν από αϋπνίες καθώς άλλοι δεν απολαμβάνουν τον ύπνο τους όπως θα ήθελαν και νιώθουν συνέχεια κουρασμένοι!

Με αυτό το θαυματουργό σπρέι που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι σας,μόνοι σας θα ξαναβρείτε τον ξεκούραστο εαυτό σας καθώς τα 3 υλικά που χρειάζεστε για την παραγωγή του, θα σας αναζωογονήσουν προσφέροντάς σας ονειρικό, χαλαρό και ιδανικό ύπνο!

Αυτά τα υλικά είναι 3 αιθέρια έλαια που μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων και ειδών ομορφιάς – περιποίησης!

Συγκεκριμένα θα χρειαστείτε :

1)Λαδι μαγνησίου

Όταν μιλάμε για το λάδι μαγνησίου, για να ξεκινήσουμε σωστά, δεν εννοούμε ακριβώς λάδι από το μέταλλο του μαγνησίου, αλλά αναφερόμαστε στο χλωριούχο μαγνήσιο το οποίο χρησιμοποιείται σαν έλαιο και αλείφεται στο δέρμα.
Με αυτόν τον τρόπο το μαγνήσιο απορροφάται ευκολότερα από το δέρμα και φτάνει κατευθείαν στο αίμα, παρέχοντας στον οργανισμό όλα τα πολύτιμα συστατικά και τις ευεργετικές του επιδράσεις, χωρίς όμως να προβληματίζει η τυχόν δύσκολη χώνεψή του, όπως αν το λαμβάνατε εξ αρχής από το στόμα.
Πριν το δοκιμάσετε, ωστόσο, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή του στο δέρμα, τσούζει ελαφρώς αρχικά και θα πρέπει να επιμείνετε στη χρήση του για να δείτε αποτελέσματα. Να είστε σίγουροι, όμως, πως αργά ή γρήγορα θα εκτιμήσετε την ευκολία της χρήσης του και τα θεαματικά του αποτελέσματα.

2)Λάδι λεβάντας

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της λεβάντας είναι αναρίθμητες και αυτό εν μέρει οφείλεται, στην ιδιαίτερα σύνθετη χημική σύσταση του αιθέριου ελαίου της, που περιέχει περισσότερα από 40 συστατικά.
Η λεβάντα έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αρωματικές, ενυδατικές και χαλαρωτικές ιδιότητες. Τη λεβάντα την χρησιμοποιούσαν στο λουτρό τους οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι και με αυτή έφτιαχναν αρωματικά σαπούνια κ.α.

3)Λάδι χαμομηλιού

Το λάδι χαμομηλιού συνδυάζει την αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση του χαμομηλιού με τις μαλακτικές ιδιότητες του ελαιολάδου γι’ αυτό είναι τόσο αποτελεσματικό.Η περισσότερο διαδεδομένη ιδιότητα του χαμομηλιού είναι η ικανότητα του να ηρεμεί τα νεύρα και να ανακουφίζει και ηρεμεί από τα έντονα προβλήματα που μας απασχολούν καθώς επίσης μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε φυσικά την αϋπνία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Αναμιγνύετε -10 σταγόνες λάδι λεβάντας, 10 σταγόνες λάδι χαμομηλιού και 4 ουγκιές λάδι μαγνησίου (1 ουγκιά=28.34 γρ) σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι.

Στη συνέχεια ψεκάστε τα πόδια σας δέκα λεπτά πριν πέσετε για ύπνο και πιστέψτε μας πως θα κάνετε τον ύπνο των ονείρων σας..

Γιατί όμως στα πόδια??

Γιατί στα πόδια βρίσκονται οι περισσότεροι ανοιχτοί πόροι του δέρματος και έτσι η απορόφηση του μείγματος θα είναι πιο εύκολη από τον οργανισμό..



ΨΕΚΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΑΠΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΨΕΚΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΑΠΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.. Reviewed by Unknown on Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.