5 μάλλον αληθινές φήμες για το iPhone 7


Οι φήμες είναι για να διαψεύδονται, αλλά οι συγκεκριμένες πέντε που συγκεντρώσαμε για το iPhone 7, αναμένεται να επιβεβαιωθούν και να βγουν αληθινές.

Το «πάνω χέρι» που είχε η Apple την εποχή του Jobs φαίνεται να μην υπάρχει πλέον και το παιχνίδι παίζεται επί ίσοις όροις. Αυτό αφορά τόσο τις συσκευές όσο και τον τρόπο προώθησης, μέσω διαρροών. Τα πέντε «κοινά μυστικά» που ακολουθούν, και μάλλον θα επιβεβαιωθούν, αντανακλούν την προσπάθεια της Apple να κάνει το iPhone 7 ανταγωνιστικό απέναντι στα Android και Windows Phones.

1. Το iPhone 7 θα είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο

Αυτό αποτελεί στόχο κάθε κατασκευαστή smartphone, αρκεί να εξασφαλίζει ότι οι συσκευές που παραδίδει διαθέτουν την απαιτούμενη στιβαρότητα ώστε να μην λυγίζουν στις τσέπες.Προβλέπεται ότι το iPhone 7 θα έχει πάχος μικρότερο από 6,9mm και βάρος λιγότερο από 129g, από ό,τι το iPhone 6, δηλαδή.

2. Δεν θα υπάρχει βύσμα για ακουστικά

Αυτό μπορεί να γίνεται για δύο λόγους. Είτε γιατί το iPhone 7 θα είναι τόσο λεπτό που δεν θα υπάρχει χώρος για το mini-jack των 3,5mm, ή για να προωθηθούν νέες σειρές ασύρματων αξεσουάρ ή συμβατών με τη θύρα Lightning. Ο τρίτος λόγος που το iPhone 7 μπορεί να μην έχει έξοδο ακουστικών ίσως είναι η χρήση κυψελών καυσίμου υδρογόνου, αντί για συμβατική μπαταρία. To τελευταίο θα είναι πράγματι ενδιαφέρον, αν συμβεί.

3. Θα μπορείτε να το φορτίσετε ασύρματα

Η ασύρματη φόρτιση είναι ένα χαρακτηριστικό που κερδίζει έδαφος ανάμεσα στους κατασκευαστές smartphone. Η υιοθέτηση του από την Apple για το iPhone 7 θα αφαιρέσει κάτι από το χάος των καλωδίων.

4. Θα μπορείτε να το έχετε μαζί σας στο μπάνιο

Sony, Samsung και HTC ήδη κατασκευάζουν συσκευές που αντέχουν στο νερό και στη σκόνη. Αναμένεται ότι και το iPhone 7 θα υποστηρίζει το χαρακτηριστικό αυτό.

5. Θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία και χώρο αποθήκευσης

Είτε με τη χρήση πρωτότυπων τρόπων τροφοδοσίας, είτε γιατί η μπαταρία του iPhone 6s περιορίζεται από την ενσωμάτωση τουμηχανισμού 3D Touch, το iPhone 7 αναμένεται να έχει μεγαλύτερη αυτονομία από το τρέχον μοντέλο. Σύμφωνα με το συμβατικό σενάριο, το iPhone 7 θα έχει μπαταρία 3.200mAh, δηλαδή με χωρητικότητα 77% μεγαλύτερη από αυτή της μπαταρίας των 1.810mAh του iPhone 6s. Τέλος, αναμένεται να υπάρχει option με διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης 256GB. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν θα συνεχίσει να υπάρχει η version στα 16GB.
5 μάλλον αληθινές φήμες για το iPhone 7 5 μάλλον αληθινές φήμες για το iPhone 7 Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.