Βρώμικα Στόρια; Όχι πια! Δείτε πώς θα τα Κάνετε να Λάμψουν σαν Καινούρια


Αν έχετε στόρια στα παράθυρα του σπιτιού ή στο γραφείο σας και αναρωτιέστε πώς θα τα καθαρίσετε αποτελεσματικά, σας έχουμε τη λύση. Βρήκαμε τον πιο απλό, εύκολο και οικονομικό τρόπο για να καθαρίσετε τα στόρια σας χωρίς κόπο.

Τι θα χρειαστείτε Για να καθαρίσετε τα στόρια σας θα χρειαστείτε μια άσπρη καθαρή κάλτσα ή ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι, λευκό ξίδι και νερό.


Με αυτό το tip τα στόρια σας θα λάμψουν σαν καινούρια.

Βάλτε σε μια λεκάνη ή ένα μεγάλο μπολ, ίση ποσότητα νερού και ξιδιού. Ανακατέψτε με ένα ξυλάκι και βουτήξτε την καθαρή κάλτσα μέσα στο μείγμα. Φορέστε την κάλτσα στο χέρι σας για μεγαλύτερη ευκολία στην εφαρμογή και περάστε με την κάλτσα ένα-ένα όλα τα στόρια.


Με μια καθαρή παλιά κάλτσα θα καθαρίσετε τα στόρια σας πανεύκολα και πολύ γρήγορα.

Έξτρα tip Για να στεγνώσουν γρήγορα τα στόρια σας αφήστε ανοιχτά τα παράθυρα για μισή περίπου ώρα.

Εναλλακτικά αντί για νερό και ξίδι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό και απορρυπαντικό πιάτων. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει μόλις καθαρίσετε τα στόρια σας να τα ξεπλύνετε με νερό.


Βρώμικα Στόρια; Όχι πια! Δείτε πώς θα τα Κάνετε να Λάμψουν σαν Καινούρια Βρώμικα Στόρια; Όχι πια! Δείτε πώς θα τα Κάνετε να Λάμψουν σαν Καινούρια Reviewed by Unknown on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.