Δυσάρεστη Αναπνοή: Όλα τα Μυστικά για να την Καταπολεμήσετε


Άσχημη αναπνοή δε σημαίνει απαραίτητα μη καλό πλύσιμο των δοντιών. Πολύς κόσμος πλένει τα δόντια του τακτικά αλλά παρ'όλα αυτά συνεχίζει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της άσχημης αναπνοής.

Το πλύσιμο των δοντιών, το μάσημα μια τσίχλας, ή το γλύψιμο μιας μέντας είναι καλές λύσεις αλλά δυστυχώς όλα αυτά κρατάνε λίγο. Θέλετε κάτι πιο μόνιμο και σίγουρο; Δείτε τα παρακάτω 3 tips.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία απέδειξε πως το βούρτσισμα των δοντιών δεν αρκεί για την καταπολέμηση της δυσάρεστης αναπνοής. Για να διώξετε την άσχημη αναπνοή πρέπει να αποκτήσετε ολόκληρη στρατηγική η οποία αξίζει τον κόπο!


Μερικά πράγματα στη ζωή δεν θέλουν κόπο...αλλά την ανακάλυψη του σωστού τρόπου!

Πριν, όμως, πάμε στη λύση ας δούμε πώς δημιουργείται το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, υπεύθυνη για την άσχημη αναπνοή είναι η γλώσσα μας που εξαιτίας της δομής της και του μεγέθους της μαζεύει μικροοργανισμούς που δημιουργούν την δυσάρεστη αναπνοή.

Για να λύσετε το πρόβλημα θα χρειαστεί να ακολουθήσετε 3 βασικά tips.

Καθαρίστε προσεκτικά τη γλώσσα σας Ο περισσότερος κόσμος βουρτσίζει πολύ προσεκτικά τα δόντια του και συνήθως αγνοεί ότι η γλώσσα είναι εξίσου σημαντική και πρέπει να καθαρίζεται ενδελεχώς. Βουρτσίστε τη γλώσσα σας καλά ή αγοράστε μια ειδική πλαστική βούρτσα γλώσσας, και τρίψτε την από πίσω προς τα μπροστά.


Η μέντα είναι προσωρινή λύση στην αντιμετώπιση της κακοσμίας, το βούρτσισμα της γλώσσας όμως είναι μια λύση που θα σας βοηθήσει να έχετε δροσερή αναπνοή για αρκετές ώρες.

Η οδοντόβουρτσα συνήθως μεταφέρει τα βακτήρια της γλώσσας σε διάφορα άλλα σημεία του στόματος ενώ η ειδική βούρτσα γλώσσας τα διώχνει εντελώς από το στόμα.

Σύμφωνα με έρευνα άνθρωποι που χρησιμοποίησαν αυτή την ειδική βούρτσα γλώσσας, μείωσαν την κακοσμία του στόματος κατά 42% σε σύγκριση με αυτούς που βούρτσιζαν τη γλώσσα με οδοντόβουρτσα που μείωσαν μεν τη δυσάρεστη αναπνοή και την παραγωγή βακτηρίων αλλά μόνο κατά 33%.


Φροντίστε να ενυδατώνετε τακτικά το στόμα σας.

Πλύντε τα δόντια σας τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα Μην παραμελείτε το πλύσιμο των δοντιών δύο φορές την ημέρα αλλά και την επίσκεψη στον οδοντίατρο 2 φορές τον χρόνο. Η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα είναι δύο ασθένειες των ούλων και των δοντιών που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή.

Κρατήστε το στόμα σας καλά ενυδατωμένο Η ενυδάτωση του στόματος είναι επίσης ένας βασικός παράγοντας για να αποφύγετε την κακοσμία. Όσο υπάρχει ξηρότητα στο στόμα σας, τόσο πιο πολλά βακτήρια δημιουργούνται τα οποία πολλαπλασιάζονται και προκαλούν κακοσμία. Γι' αυτό πίνετε συχνά νερό και φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας ένα σπρέι στόματος που θα ενυδατώνει το στόμα σας και θα του χαρίσει όμορφη μυρωδιά.



Δυσάρεστη Αναπνοή: Όλα τα Μυστικά για να την Καταπολεμήσετε Δυσάρεστη Αναπνοή: Όλα τα Μυστικά για να την Καταπολεμήσετε Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.