Σούπερ αποτοξίνωση στο σπίτι


Μήπως νιώθετε διαρκώς «οξειδωμένη»; Η καθημερινότητά σας είναι τόσο δύσκολη που δεν έχετε το χρόνο και τη διάθεση να αποτοξινωθείτε;

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως αργά ή γρήγορα αυτό θα φανεί και στην εμφάνισή σας και τα ένοχα συμπτώματα θα είναι :
Μια όψη χωρίς τόνο και χλομή
Τραχιά επιδερμίδα
Σπυράκια
Δέρμα που εναλλάσσετε από λιπαρό σε ξηρό
Μαλλιά που δεν στρώνουν ούτε με λακ
Το τριχωτό της κεφαλής είναι ευερέθιστο.
Τα νύχια ξεφλουδίζουν ή σπάνε

Αν έχετε διαπιστώσει να συμβαίνει κάτι από όλα αυτά θα πρέπει να λάβετε μέτρα προστασίας για την επιδερμίδας σας και εκτός του ότι θα πρέπει να αυξήσετε τη ποσότητα του νερού που πίνετε σε 1,5 με 2 λίτρα κάθε ημέρα, σας δίνουμε δύο εύκολες και οικονομικές λύσεις για αποτοξίνωση στο μπάνιο.

Κάντε ένα bοdy scrub με ανανά

Διώχνει τα νεκρά κύτταρα και θρέφει το δέρμα

Υλικά

1 φλιτζάνι τσαγιού μαύρη ζάχαρη

1/4 φλιτζάνι λάδι καρύδας, 1/2 κουταλάκι βιταμίνη Ε

3 φέτες φρέσκο ανανά (πολτοποιημένο)

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε τα υλικά και βάζουμε το μείγμα σε ένα βαζάκι. Μετά το ντους, σκουπιζόμαστε ελαφρά και εφαρμόζουμε το μείγμα με τα χέρια. Προαιρετικά, κάνουμε μασάζ για μερικά λεπτά με μια βούρτσα σώματος. Με κυκλικές κινήσεις (με κατεύθυνση προς την καρδιά), τρίβουμε το σώμα, ξεκινώντας από τις πατούσες και ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Έτσι, βοηθάμε το δέρμα να καθαρίσει και ενισχύουμε την κυκλοφορία του αίματος. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.

Μετά από κάθε ντους, απλώνουμε μια γενναία ποσότητα γαλακτώματος σώματος σε βρεγμένο δέρμα και το αφήνουμε όση ώρα λουζόμαστε. Έπειτα, ξεπλένουμε κανονικά. Το νερό θα μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά του γαλακτώματος πιο βαθιά και το δέρμα θα ενυδατωθεί καλύτερα.

Κάντε χαμάμ στο σπίτι σας

Υλικά

Άλατα μπάνιου, 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα, μερικές σταγόνες από κάποιο αποτοξινωτικό αιθέριο έλαιο, φύλλα από αποτοξινωτικά βότανα

Διαδικασία

Γεμίζουμε την μπανιέρα με ζεστό νερό και προσθέτουμε τα υλικά. Περιμένουμε 15΄ μέχρι να διαλυθούν και μπαίνουμε. Χαλαρώνουμε και παραμένουμε στο νερό μέχρι να νιώσουμε ότι ιδρώνουμε στο πρόσωπο. Αν στο μεταξύ το νερό κρυώσει, ρίχνουμε και άλλο ζεστό. Στη συνέχεια, ξεπλενόμαστε με άφθονο χλιαρό νερό και βγαίνουμε με προσοχή από την μπανιέρα.

Η ζεστή θερμοκρασία διαστέλλει τους πόρους, οι οποίοι απορροφούν όλα τα μέταλλα και τις θρεπτικές ουσίες που είναι πολύτιμα για τον οργανισμό μας και βρίσκονται μέσα στο νερό.


Σούπερ αποτοξίνωση στο σπίτι Σούπερ αποτοξίνωση στο σπίτι Reviewed by Unknown on Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.