Dislike ήταν και πάει! Το Facebook φέρνει τα emotion emojis


Αρκετός κόσμος το περίμενε πως και πως. Ο Mark Zuckerberg ωστόσο αποφάσισε να μην κάνει το χατίρι, επινοώντας μια εναλλακτική που δεν θα αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο.

Έτσι, μετά από μελέτη των κοινωνιολόγων πάνω στο δημοφιλέστερο social media του πλανήτη, το Facebook, αποφασίστηκε να μην προστεθεί το dislike αλλά επτά emojis με τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του για μια ανάρτηση.


Πειραματικά έχει ήδη ξεκινήσει σε Ισπανία και Ιρλανδία από τον Οκτώβριο και μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες χώρες.

Τα emojis θα είναι το κλασικό like, το love, το Haha, το Yay, το Wow, το Sad και το Angry, με το τελευταίο να είναι πολύ κοντά στο dislike.


Η αλήθεια είναι πως από την αρχή η απόφαση για το dislike είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις καθώς θα ήταν πολύ εύκολο για κάποιον με εύθραυστη ψυχολογία να επηρεαστεί…



Dislike ήταν και πάει! Το Facebook φέρνει τα emotion emojis Dislike ήταν και πάει! Το Facebook φέρνει τα emotion emojis Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.