Tips Για Να Νιώθεις Ευδιάθετη Στο Σπίτι


Περίμενες ποτέ εσύ ότι το σπίτι μπορεί να είναι αυτό που σου δημιουργεί άγχος και κακή διάθεση;! Κι όμως.

Δεν είναι δύσκολο, μικρές καθημερινές συνήθειες, που αποκτώντας τες αλλάζει η ψυχολογία σου. Για σκέψου το…

1. Ξεκίνα με το στρώσιμο του κρεβατιού. Θα σου πάρει μόνο 2 λεπτά.

2. Το χάος και η ακαταστασία προκαλεί αναμφισβήτητα στρες. Αφιέρωσε 5 λεπτά κάθε πρωί, ώστε να αφήνεις το σπίτι και το δωμάτιο τακτοποιημένο, πριν φύγεις για την δουλειά.

3. Διακόσμησε το σπίτι σου με πράγματα που σου ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις.

4. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το. Εννοείται ότι προτιμάς να πας για καφέ από το να καθαρίσεις το σπίτι, αλλά κάποτε πρέπει να γίνει κι αυτό. Διασκέδασέ το τουλάχιστον. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική, άνοιξε τα παράθυρα να μπει ήλιος- μη σου πω βάλε κι ένα ποτηράκι κρασί (ένα, όμως) και ξεκίνα.

5. Κάνε πράγματα για την οικογένεια σου μόνο και μόνο για να τους δείξεις ότι τους σκέφτεσαι. Κάν’ το με όλη σου την καλοσύνη και την αγάπη. Όταν κάνεις το καλό, αυτό θα γυρίσει πίσω.

6. Σπατάλησε τα λεφτά σου, αγοράζοντας πράγματα που θα μπορείς να χαρείς με τους φίλους και την οικογένεια. Καλά τα καλλυντικά αλλά δεν σου κρατάνε παρέα τα μοναχικά βράδια.

7. Φώτισε το σπίτι. Ένα φωτεινό σπίτι είναι πάντα πιο χαρούμενο. Ακόμη καλύτερο είναι να βάλεις διακόπτες με τους οποίους μπορείς να έχεις ένα ατμοσφαιρικό και χαλαρωτικό φωτισμό.


Tips Για Να Νιώθεις Ευδιάθετη Στο Σπίτι Tips Για Να Νιώθεις Ευδιάθετη Στο Σπίτι Reviewed by Unknown on Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.