Φτιάξτε το πιο Τέλειο Αρωματικό για τα Σκουπίδια σας


Μήπως η κουζίνα σας μυρίζει άσχημα; Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ευθύνονται τα σκουπίδια σας γι'αυτό. Ο κάδος απορριμάτων συσσωρεύει μυρωδιά από τα σκουπίδια σας με αποτέλεσμα να μυρίζει άσχημα ακόμα και αν αλλάζετε σακούλες και πετάτε τα σκουπίδια σας τακτικά.

Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε αρωματικό για τα σκουπίδια σας εύκολα και γρήγορα με υλικά που έχετε στο σπίτι σας.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο αρωματικό που θα διώξει κάθε άσχημη μυρωδιά από την κουζίνα σας, θα χρειαστείτε 3/4 φλ. μαγειρική σόδα, 1/2 φλ. αλάτι, 1/2 κ.γ. απορρυπαντικό πιάτων, 1 λεμόνι, ένα ταψάκι, λαδόκολλα, ένα άδειο βαζάκι μαρμελάδας.


Με αυτά τα απλά υλικά μπορείτε να φτιάξετε το πιο τέλειο αρωματικό.

Πώς θα φτιάξετε το αρωματικό Βάλτε τη μαγειρική σόδα και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα. Στη συνέχεια προσθέστε το ξύσμα ενός λεμονιού και το απορρυπαντικό πιάτων. Κόψτε το λεμόνι στα δύο και ρίξτε το χυμό του μέσα στο μείγμα. Ανακατέψτε και πάλι καλά και τοποθετήστε σε ένα ταψάκι μια λαδόκολλα.

Βάλτε πάνω στη λαδόκολλα ένα κουτάλι μείγματος σε σχήμα μισοφέγγαρου μέχρι να τελειώσει όλο το μείγμα.

Αφήστε τα μισοφέγγαρα να σταθεροποιηθούν όλη νύχτα και μετά βάλτε τα μέσα στο βαζάκι.


Το λεμόνι μυρίζει υπέροχα και ταυτόχρονα σκοτώνει τα μικρόβια.

Τοποθετήστε ένα μισοφέγγαρο στον κάδο κάθε φορά που αλλάζετε σακούλα ή ακόμα και μέσα στον νεροχύτη σας για να μυρίζει και αυτός όμορφα.


Φτιάξτε το πιο Τέλειο Αρωματικό για τα Σκουπίδια σας Φτιάξτε το πιο Τέλειο Αρωματικό για τα Σκουπίδια σας Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.