Φρούτα για την αναζωογόνηση του προσώπου


Τα μάνγκο είναι πλούσια σε βιταμίνες, προσφέρουν ζωντάνια στο δέρμα μας και το βοηθούν να ανακτήσει τη ελαστικότητά του ενώ παράλληλα μειώνουν τις 
ρυτίδες.


Οι προσπάθειες που καταβάλλουμε για την αναζωογόνηση του προσώπου μας είναι ένας καθημερινός αγώνας καθώς με την πάροδο του χρόνου το πρόσωπο και το σώμα χάνουν την τόνωσή τους. Για να συνεχίσει το δέρμα σας να φαίνεται και να είναι νεανικό θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά μικρά μυστικά για την περιποίησή του.

 Δεν είναι μόνο η πάροδος του χρόνου που προκαλεί τη γήρανση του προσώπου αλλά και άλλα πράγματα όπως είναι η κακή διατροφή, η υπερβολική χρήση προϊόντων μακιγιάζ, η χρήση προϊόντων που δεν συνιστώνται (που μπορεί να κάνουν το πρόσωπό να υποφέρει και να γερνά), η εμφάνιση λεπτών γραμμών, κάθε είδους κηλίδων και ανοιχτών πόρων -όλα έχουν κάποια επίδραση στην εμφάνιση του προσώπου μας. Γι’ αυτό το λόγο, η περιποίηση του προσώπου και του δέρματός μας είναι απαραίτητη καθώς αυτή είναι η πρώτη εικόνα που δείχνουμε στον κόσμο. Στο ακόλουθο άρθρο, θα ανακαλύψετε μερικά από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα για την αναζωογόνηση του προσώπου.

Τα φρούτα που βοηθούν στην αναζωογόνηση του προσώπου σας

Τα φρούτα περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών, αντιοξειδωτικών και μεταλλικών στοιχείων που με την κατανάλωσή τους όχι μόνο προσφέρουν στο σώμα βασικά θρεπτικά συστατικά αλλά παράλληλα παρέχουν εξαιρετικά οφέλη στο δέρμα όταν χρησιμοποιούνται σαν μάσκες ομορφιάς. Ας μάθουμε ποια είναι τα καλύτερα φρούτα για αυτό το σκοπό.
Μπανάνες ή μπανάνες Αντιλλών


Και οι δυο είναι πλούσιες σε κάλιο και μαγνήσιο και προσφέρουν πολλές βιταμίνες που είναι απαραίτητες για την υγιή ανάπτυξη του σώματος. Αυτές οι τροφές είναι πολύ ωφέλιμες για τους ανθρώπους που ασχολούνται με κάποιο άθλημα κι αν αισθάνονται κόπωση ή σωματική ή πνευματική κούραση, θα επωφεληθούν από τις φυσικές ιδιότητες ενδυνάμωσης και ανάκτησης που παρέχει η μπανάνα.

Όσον αφορά στην κατανάλωση μπανάνας για την αναζωογόνηση του δέρματος, θα πρέπει να θυμάστε ότι η μεγαλύτερη συμβολή τους είναι η υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνες, όπως βιταμίνες Α, Β και Ε – καθεμία από αυτές δρα ως αντιοξειδωτικό στο σώμα μας.
Λεμόνια

Τα λεμόνια βοηθούν στη διαδικασία αποκατάστασης του δέρματος καθώς περιέχουν υψηλά ποσοστά βιταμίνης C. Επίσης, είναι διαθέσιμα κάθε ημέρα του χρόνου σε σχεδόν κάθε αγορά στον κόσμο, γεγονός που τα καθιστά μια από τις καλύτερες θεραπείες, χωρίς καν να χρειαστεί να αναφέρουμε τις πολλαπλές τους χρήσεις..

Τα λεμόνια όχι μόνο προσφέρουν βιταμίνη C αλλά μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας στο δέρμα για την εξάλειψη των μαύρων στιγμάτων, των σπυριών και άλλων ατελειών που προκαλούν τη λιπαρότητα του δέρματος. Αυτό το πανίσχυρο εσπεριδοειδές μπορεί να αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Καλό είναι να αποφεύγουμε την έκθεση στις ακτίνες του ήλιου κατά τη διάρκεια της θεραπείας καθώς ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση κηλίδων λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Επιπλέον, η εφαρμογή τους δεν πρέπει να είναι υπερβολική.

Πορτοκάλια


Το πορτοκάλι είναι ένα από τα καλύτερα εσπεριδοειδή και προσφέροει την περισσότερη βιταμίνη C στο σώμα· μας βοηθά να διατηρούμε το σώμα μας υγιές και το δέρμα μας απαλό ενώ παράλληλα προσφέρεί βασικά αντιοξειδωτικά που διατηρούν το δέρμα καθαρό και του χαρίζουν μια νεανική όψη.

Το πορτοκάλι έχει γίνει ένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα προϊόντα ομορφιάς τα τελευταία χρόνια για την αναζωογόνηση του προσώπου επειδή είναι γνωστό για την εξαιρετική του συμβολή σε κολλαγόνο βοηθώντας το δέρμα να διατηρεί τη νεανική του όψη. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό στην κοσμετολογία καθώς συμβάλλει στο σχηματισμό μιας πιο απαλής επιδερμίδας.
Παπάγια

Η παπάγια είναι ένα φρούτο που διαθέτει τα περισσότερα αντιοξειδωτικά από κάθε άλλο φρούτο στην αγορά. Η κατανάλωσή του βοηθά στην πέψη και επομένως στην απομάκρυνση των ουσιών που δεν χρειαζόμαστε ώστε να αποκτήσουμε ένα πιο υγιές σώμα.

Όλες οι ιδιότητές του έχουν να κάνουν με μια ουσία που περιέχει, την παπαΐνη. Αυτή η ουσία απομακρύνει τις περιττές και ανεπιθύμητες ουσίες και τα νεκρά κύτταρα από το σώμα ενώ παράλληλα αναζωογονεί τα κατεστραμμένα κύτταρα. Αν το εφαρμόσετε στο δέρμα σας, θα αποκτήσετε εξαιρετικά οφέλη τόσο στην αναζωογόνηση όσο και στην αποβολή των νεκρών κυττάρων.

Μάνγκο


Αυτό το φρούτο είναι επίσης ένα από τα καλύτερα καθώς προσφέρει τεράστια ποσότητα βιταμίνης Α. Μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας πάνω στο δέρμα σας βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητά του και να κάνει τις ρυτίδες να εξαφανιστούν. Επομένως, αποτελεί ένα ιδιαίτερο βοήθημα για την υγεία σας και για όσους θέλουν να κρύψουν μερικά χρόνια από την εξωτερική τους εμφάνιση.
Μην ξεχνάτε!

Για τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος είναι επίσης απαραίτητη η κατανάλωση αρκετής ποσότητας νερού καθώς ενυδατώνει το δέρμα και απομακρύνει τις περιττές και ανεπιθύμητες ουσίες. Ακόμα μια καλή ιδέα είναι να τα συνοδεύετε όλα αυτά με μια καλή διατροφή όπως επίσης και με τη χρήση αντηλιακών προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε και να βελτιώσετε την εμφάνιση του προσώπου σας. Όλες οι θεραπείες απαιτούν επιμονή για να δείτε μεγάλες αλλαγές. Θα πρέπει να είναι μια επαναλαμβανόμενη και συνεχής διαδικασία και χωρίς δικαιολογίες γιατί μόνο έτσι θα έχετε καλά αποτελέσματα.


Φρούτα για την αναζωογόνηση του προσώπου Φρούτα για την αναζωογόνηση του προσώπου Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.