Αυτά Είναι τα Έξυπνα Σεντόνια που θα σας Βοηθήσουν να μην Ξαναστρώσετε το Κρεβάτι σας


Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξυπνήσετε σκεπασμένοι μόνο με το πάπλωμα ενώ το σεντόνι σας έχει μαζευτεί σε μια γωνίτσα; Η εταιρία Smart Bedding αποφάσισε να λύσει μια και καλή αυτό το πρόβλημα και δημιούργησε τα έξυπνα σεντόνια.

Οι σχεδιαστές πίσω από την εταιρία σκέφτηκαν πως θα ήταν καλύτερα να σχεδιάσουν σεντόνια που ενώνονται μεταξύ τους με κουμπιά και μένουν έτσι ενωμένα καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Με αυτό το trick δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να φτιάξετε το κρεβάτι σας.


Με τα έξυπνα σεντόνια δεν θα ξαναχρειαστεί να στρώσετε το κρεβάτι σας.

Φανταστείτε πόσο ωραίο θα είναι να ξυπνάτε σε ένα ήδη στρωμένο κρεβάτι! Το μόνο αρνητικό αυτών των σεντονιών είναι πως είναι αρκετά ακριβά. Το πακέτο κοστίζει 319 ευρώ και περιλαμβάνει τα σεντόνια, δύο μαξιλαροθήκες, ένα ακόμα σεντόνι και πάπλωμα.


Κοιτώντας όμως τη θετική πλευρά θα συνειδητοποιήσετε πως μη έχοντας να στρώσετε το κρεβάτι σας κάθε πρωί θα έχετε περισσότερο χρόνο για καφεδάκι και πρωινό.


Το σετ των σεντονιών μαζί με ένα πάπλωμα κοστίζει 319 ευρώ!

Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργούν ακριβώς τα έξυπνα σεντόνια.



Αυτά Είναι τα Έξυπνα Σεντόνια που θα σας Βοηθήσουν να μην Ξαναστρώσετε το Κρεβάτι σας Αυτά Είναι τα Έξυπνα Σεντόνια που θα σας Βοηθήσουν να μην Ξαναστρώσετε το Κρεβάτι σας Reviewed by Unknown on Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.