4 Εκπληκτικά Apps που θα σας Λύσουν τα Χέρια!


Η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα που είναι απίστευτο το πόσα καινούρια πράγματα φτιάχνονται συνεχώς. Εμείς διαλέξαμε 4 high teck δημιουργίες που μας τράβηξαν την προσοχή και σας τις παρουσιάζουμε.

CliniCloud Το CliniCloud είναι ένα ιατρικό κιτ για το σπίτι που περιλαμβάνει ένα ψηφιακό στηθοσκόπιο και ένα μη-επαφής θερμόμετρο. Πρόκειται για ένα απίστευτο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα μίνι τσεκ απ μόνοι σας στο σπίτι σας. Με αυτό μπορείτε να ελέγξετε το άσθμα σας, τα πνευμόνια, την καρδιά και να δείτε τη θερμοκρασία σας... και όλα αυτά ψηφιακά.



Το CliniCloud είναι ένας "γιατρός" μέσα στο σπίτι σας

Glia Το Glia είναι μια εφαρμογή που σκοπό έχει να σας βρει σε ποιες εταιρείες μπορείτε να εργαστείτε με βάση τα δικά σας θέλω. Για παράδειγμα, καταχωρείτε στην εφαρμογή όλα όσα θέλετε να έχει η νέα σας δουλειά και αυτή σας βρίσκει ποιες εταιρείες ανταποκρίνονται 100% σε αυτό που θέλετε. Η εφαρμογή βαθμολογεί την κάθε εταιρεία με κριτήριο το πόσο σας ταιριάζει με βάση αυτό που ψάχνετε.

Phorm Το Phorm είναι μια πρόσθετη θήκη για tablet που έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει ένα πληκτρολόγιο. Όποτε θέλετε να γράψετε κάτι, το πληκτρολόγιο βγαίνει λίγο πιο έξω από την οθόνη και τα γράμματα είναι ανάγλυφα με αποτέλεσμα να μπορείτε να γράψετε καλύτερα αυτό που θέλετε χωρίς να μπερδεύετε τα γράμματα.



Το Phorm θα σας βοηθήσει να γράφετε πιο γρήγορα και χωρίς να κοιτάτε το πληκτροόγιό σας όλη την ώρα

Pixsso Το Pixsso είναι ένα ορθογώνιο μικρό εργαλείο που μοιάζει με μικρό ταμπλετάκι αλλά δεν είναι. Τοποθετείται όπου εσείς εποιθυμείτε... στο τραπέζι, το κομοδίνο, το ψυγείο ή το ημερολόγιό σας. Το συνδέετε μέσω bluetooth με το κινητό σας και από εκεί επιλέγετε τα θέματα που σας αφορούν. Το Pixsso τα επεξεργάζεται και σας βγάζει στην οθόνη του όλα όσα θέλετε. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να σας βγάλει τον καιρό, την κυκλοφορία στους δρόμους, τα νέα καθώς και τα μηνύματα και τα mail σας. Έτσι θα μπορείτε να έχετε γρήγορη ενημέρωση όλων αυτών που θέλετε να ξέρετε χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε κάθε πρωί τον υπολογιστή σας.


4 Εκπληκτικά Apps που θα σας Λύσουν τα Χέρια! 4 Εκπληκτικά Apps που θα σας Λύσουν τα Χέρια! Reviewed by Unknown on Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.