.
ΤΑ'ΦΡΕΣΚΑ:
Loading...

Καθαρίστε Εύκολα Με τις Άσχημες Μυρωδιές από το Φούρνο Μικροκυμάτων


Ξεχνάτε να καθαρίσετε το φούρνο μικροκυμάτων ή αναβάλλετε συνέχεια την καθαριότητά του; Όχι πια, μετά από αυτό το tip!

Σας βοηθά να ξεπαγώσετε πράγματα στο λεπτό, να ζεστάνετε το φαγητό που μαγειρέψατε από χθες μέσα σε ελάχιστα λεπτά αλλά και να αποστειρώσετε το σφουγγάρι το πιάτων σας. Θα το έχετε ήδη καταλάβει αλλά, ναι, αναφερόμαστε στο φούρνο μικροκυμάτων σας.

Τι γίνεται όμως αν κάθε φορά που τολμάτε να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου σας, αναδύεται από τα βάθη του μια όχι-και-τόσο-ευχάριστη μυρωδιά; Αυτή η άσχημη μυρωδιά που σας εμποδίζει να καθαρίσετε το φούρνο μικροκυμάτων σας σήμερα βρίσκει τον μάστορά της με ένα πανεύκολο tip! 


Το λεμόνι θα αφήσει την υπέροχη μυρωδιά του στο φούρνο μικροκυμάτων σας.

Τοποθετήστε ένα φλιτζάνι νερό και ένα λεμόνι κομμένο στη μέση σε ένα μπολ και βάλτε το φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή ισχύ για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε το μπολ στο φούρνο για 10-15 λεπτά προτού ανοίξετε την πόρτα. Τέλος, βγάλτε το μπολ, σκουπίστε τα τοιχώματα με ένα καθαρό πανάκι και αποχαιρετίστε τις άσχημες μυρωδιές! 


Εναλλακτικά, το λευκό ξίδι θα σας βοηθήσει να αποτελειώσετε τις άσχημες μυρωδιές από το φούρνο μικροκυμάτων σας.

Εναλλακτικά, ρίξτε 1 κ.σ. λευκό ξίδι σε ένα σφουγγαράκι για τα πιάτα και βάλτε το φούρνο μικροκυμάτων για μερικά λεπτά προτού περάσετε τα τοιχώματά του με ένα πανάκι. Το ξίδι θα μαλακώσει τα ξεραμένα υπολείμματα τροφών και θα εξουδετερώσει τις οσμές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου