.
ΤΑ'ΦΡΕΣΚΑ:
Loading...

Κρατήστε… ψηλά την ερωτική σας διάθεση


Οι γιορτές μοιάζουν μακρινό παρελθόν, το ίδιο, για πολλούς, και η ερωτική διάθεση. 
Το καλό κλίμα, η ξεκούραση, η διασκέδαση και η έλλειψη άγχους σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους και στις διακοπές τα σεξουαλικά ερεθίσματα είναι περισσότερα. 

Παράλληλα, οι νέες γνωριμίες για εκείνους που δεν έχουν σχέση ή η ξεγνοιασιά των διακοπών στα παντρεμένα ζευγάρια είναι καταλύτης που ανανεώνει το σεξ. 

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες αναφέρουν μεγάλη βελτίωση της σεξουαλικής τους ζωής κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων. 

Στατιστικά, άνδρες και γυναίκες έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές, εντονότερη διέγερση και οργασμούς.

 Όμως, επειδή οι εορταστικές περίοδοι δεν κρατούν για πάντα και η επιστροφή στην πραγματικότητα και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και των επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι «σκληρή», πρέπει να βρούμε τρόπους να «σπάσουμε» την ρουτίνα και να κρατήσουν την ερωτική ζωή στα ύψη.

 Για να μην αφήσετε την ερωτική σας ζωή να ρουτινιάσει και να βαλτώσει και για να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας φλόγα και την ερωτική σας διάθεση καλό θα είναι να… Μην αφήνετε τη σχέση σας να βουλιάζει στη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Να προγραμματίζετε μικρές εξόδους και να διασκεδάζετε με τον σύντροφό σας. Μην είστε φειδωλοί στα κομπλιμέντα. 

Ο ερωτικός λόγος μπορεί να γίνει πολύ διεγερτικός! Και να φλερτάρετε. Ακόμα κι αν είστε σε μακροχρόνια σχέση.

Είτε μια σχέση είναι νέα είτε όχι το φλερτ καταλήγει να είναι πολύ ερεθιστικό και αφετηρία για το σεξ. 

Μοιραστείτε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις. Η φαντασία είναι πραγματικά το πιο δυνατό διεγερτικό.

 Αφιερώσετε χρόνο στα προκαταρκτικά. 

Το άγγιγμα, το χάδι, τα φιλιά. Όσο περισσότερα τόσο πιο δυνατή γίνεται η επιθυμία και ο οργασμός. Δώσετε στον σύντροφό σας την πρωτοβουλία κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα με πράγματα που δεν περιμένατε. 

Πειραματιστείτε με στάσεις και ερωτικά παιχνίδια που έως τώρα διστάζατε να βάλετε στο κρεβάτι σας. Οργανώσετε μικρές αποδράσεις σε μέρη που σας ευχαριστούν και σας αναζωογονούν.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου