Δείτε το Φυτό που Πετάει. Κι όμως, Υπάρχει!


Το πιστεύετε πως υπάρχει ιπτάμενο μπονσάι; Κι όμως, είναι αλήθεια και το δημιούργησε μια ομάδα σχεδιαστών στην Ιαπωνία.

Η ομάδα των Γιαπωνέζων σχεδιαστών συνδύασε μαγνήτες και λίγη μαγεία και έφτιαξε αυτό το μπονσάι που έχει γίνει πλέον γνωστό ως ιπτάμενο μπονσάι.


Αυτό είναι το ιπτάμενο μπονσάι. Η βάση του είναι φτιαγμένη από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη.

Σύμφωνα με την εταιρία The Verge, το ιπτάμενο μπονσάι χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένα όρια βάρους που δεν θα πρέπει να τα ξεπερνάει, ενώ θα πρέπει, επίσης, οι ιδιοκτήτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το πότισμά του. Η ενεργειακή βάση του φυτού μπορεί να αντέξει μέχρι 300 γραμμάρια. Η βάση του φυτού είναι φτιαγμένη από πορσελάνη Ιαπωνίας.


Αν θέλετε να αποκτήσετε το ιπτάμενο μπονσάι και να κάνετε ένα ταξιδάκι στην Ιαπωνία για να επισκεφτείτε τους κήπους που καλλιεργείται, θα πρέπει να πληρώσετε 9.150 ευρώ.

Η εταιρία όταν ξεκίνησε την προσπάθειά της για τη δημιουργία του ιπτάμενου μπονσάι έψαχνε για χρηματοδότηση 73.000 ευρώ και τελικά ήδη έχει μαζέψει πάνω από 457.000 ευρώ. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο των δημιουργών, τα μπονσάι θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο από τον ερχόμενο Αύγουστο. Η τιμή ενός ιπτάμενου μπονσάι θα είναι στα 183 ευρώ ενώ το ολοκληρωμένο πακέτο που θα περιλαμβάνει ένα ιπτάμενο μπονσάι και ταξιδάκι στους κήπους που φτιάχνεται το συγκεκριμένο φυτό στην Ιαπωνία θα φτάνει τα 9150 ευρώ.


Δείτε το Φυτό που Πετάει. Κι όμως, Υπάρχει! Δείτε το Φυτό που Πετάει. Κι όμως, Υπάρχει! Reviewed by Katkopo Kattropo on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.