Καλύψτε όλες τις ανάγκες φροντίδας ποδιού με την CLEVER CREAM. Το καινοτόμο δερμοκαλλυντικό προϊόν για την ολοκληρωμένη φροντίδα των κάτω άκρων

Advertorial
Η CLEVER CREAM μπορεί να αποτελέσει την πρώτη σας επιλογή στην περιποίηση της περιοχής του ποδιού, αντιμετωπίζοντας από τα δυσκολότερα μέχρι τα ηπιότερα περιστατικά και προσφέροντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

H κούραση των ποδιών συνδέεται με την ορθοστασία, την καθιστική εργασία, τα άβολα παπούτσια αλλά και τον καιρό! Η σωστή ξεκούραση των ποδιών δεν σημαίνει να βγάζετε τα παπούτσια σας στο τέλος μιας ατέλειωτης ημέρας, αλλά να τους εξασφαλίζετε ειδική φροντίδα.

Η ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας στα πόδια μπορεί να γίνει με τη χρήση προϊόντων με εστιασμένη τονωτική δράση, η οποία θα βοηθήσει στο να νιώσετε την ανακούφιση που αναζητάτε. Γι΄αυτό αξίζει να δοκιμάσετε την δερμοκαλλυντική κρέμα CLEVER CREAM.

Γιατί να εμπιστευτώ την CLEVER CREAM;

Ανάμεσα σε τόσα προϊόντα που κυκλοφορούν για τα πόδια, μόνο η κρέμα CLEVER CREAM μπορεί να εγγυηθεί ένα γρήγορο και …ανακουφιστικό αποτέλεσμα. Η σύνθεσή της είναι η απάντηση στα πρησμένα και κουρασμένα πόδια, αφού τονώνει το κυκλοφορικό σύστημα των κάτω άκρων δροσίζει, ανακουφίζει και καταπολεμά την κακοσμία.

Χωρίς αλκοόλ και συντηρητικά, αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για την περιποίηση και τη φροντίδα των ποδιών. Η CLEVER CREAM, κυκλοφορεί στη χώρα μας από την Verpas Research και οφείλει την αποτελεσματικότητα και την υπεροχή της στα ενεργά συστατικά καθώς και στη μέθοδο παραγωγής της.

Επαναστατική μέθοδος παραγωγής

Ως αποτέλεσμα προσεκτικής ανάπτυξης, η CLEVER CREAM αποτελεί μία ασφαλή επιλογή για την ανακούφιση και την απαλλαγή από κάλους, ρόζους, ξηροδερμία και ραγισμένα πόδια, ενώ έρχεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε όσους επιζητούν τη βελτίωση και την τόνωση της κυκλοφορίας των κάτω άκρων. Η CLEVER CREAM παρασκευάζεται σύμφωνα με μία πρωτότυπη και ξεχωριστή φόρμουλα  από φυσικό βασιλικό πολτό, δεξπανθενόλη και ουρία.

Ο βασιλικός πολτός προκαλεί δυναμική συνέργεια στους δερματολογικούς παράγοντες (δεξπανθενόλη και ουρία) που υπάρχουν στη σύνθεση, επιτυγχάνοντας ταχύτερα αποτελέσματα σε δύσκολα προβλήματα φροντίδας ποδιών.

Η πρωτοποριακή μέθοδος «aqua free» δεν επιτρέπει τον επιπολασμό  βακτηρίων και μυκήτων στο πόδι διότι δεν περιέχει νερό ούτε υδαρά συστατικά.

Πού μπορώ να τη βρω;

Η CLEVER CREAM διατίθεται στα φαρμακεία.

*Προτεινόμενη τιμή 17,70

Let's block ads! (Why?)


ΥΓΕΙΑ – Makeleio.gr
Καλύψτε όλες τις ανάγκες φροντίδας ποδιού με την CLEVER CREAM. Το καινοτόμο δερμοκαλλυντικό προϊόν για την ολοκληρωμένη φροντίδα των κάτω άκρων Καλύψτε όλες τις ανάγκες φροντίδας ποδιού με την CLEVER CREAM. Το καινοτόμο δερμοκαλλυντικό προϊόν για την ολοκληρωμένη φροντίδα των κάτω άκρων Reviewed by Unknown on Τρίτη, Μαΐου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.