ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Χωρίς ακτινολόγο για 20 μέρες η Σκόπελος – Φόβοι ότι θα στέλνουν ξανά τους ασθενείς σε κτηνιατρείο!

Το 2015 η Σκόπελος βρέθηκε στο επίκεντρο, όταν έγινε γνωστό πως οι ασθενείς έβγαζαν ακτινογραφίες σε κτηνιατρείο. Η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται…

Η Σκόπελος μένει ξανά χωρίς ακτινολόγο, αφού ο ένας και μοναδικός παίρνει άδεια 20 ημερών. Η καταγγελία για αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. «Αυτό που γίνεται στο κέντρο υγείας της Σκοπέλου δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνουν οι τεράστιες ελλείψεις που έχει σε γιατρούς και υγειονομικό υλικό έρχονται τώρα στα μέσα της τουριστικής σεζόν και δίνουν στον ακτινολόγο 20 μέρες άδεια.

Δηλαδή τι θα κάνουμε στο νησί θα πάμε στον Βόλο για ακτινογραφία με κόστος 200 ευρώ σε εισιτήρια και άλλα έξοδα για μια απλή ακτινογραφία; Έτσι μας έρχονται στο μυαλό αυτά που έγιναν πριν από λίγο καιρό που στην Σκόπελο κτηνιατρείο έβγαζε ακτινογραφίες στους νησιώτες στην Σκόπελο»!

Οι εικόνες ντροπής του 2015
Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι ασθενείς που χρειάζονταν το 2015 να βγάλουν ακτινογραφία αναγκάζονταν να πηγαίνουν σε κτηνιατρείο για την εξέταση, αφού ο μοναδικός παρασκευαστής που χειριζόταν το ακτινολογικό μηχάνημα του Κέντρου Υγείας απουσίαζε σε κανονική άδεια.

Η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας δήλωσε αδυναμία, γιατί κανείς από το υπάρχον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν είχε τη δυνατότητα χειρισμού του ακτινολογικού μηχανήματος, ενώ δεν υπήρχε δεύτερος παρασκευαστής, προκειμένου να αναπληρώνεται το κενό στις άδειες. Στο νησί δεν λειτουργεί ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο κι έτσι οι ασθενείς αναγκάζονταν να καταφεύγουν σε κτηνιατρείο.

Πηγή: skopelos-news

Let's block ads! (Why?)


ΥΓΕΙΑ – Makeleio.gr
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Χωρίς ακτινολόγο για 20 μέρες η Σκόπελος – Φόβοι ότι θα στέλνουν ξανά τους ασθενείς σε κτηνιατρείο! ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Χωρίς ακτινολόγο για 20 μέρες η Σκόπελος – Φόβοι ότι θα στέλνουν ξανά τους ασθενείς σε κτηνιατρείο! Reviewed by Unknown on Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.