Nasa diet: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή τη δίαιτα!!!

Δίαιτα: Μήπως τελικά το αδυνάτισμα είναι μυστικό του αστροναύτη;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είναι γνωστό ότι ενόψει καλοκαιριού ενδιαφερόμαστε λίγο παραπάνω για την εικόνα μας και παίρνουμε πιο εύκολα την απόφαση να χάσουμε βάρος. Βέβαια, όσο πιο αργά την παίρνουμε αυτή την απόφαση τόσο πιο δραστικές λύσεις ψάχνουμε. Η δίαιτα της nasa είναι μία ακόμα χημική δίαιτα που υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους μέσα σε λίγες ημέρες.

Η ιστορία της δίαιτας αυτής ξεκινάει στις αρχές του 1980 όταν οι επιστήμονες της NASA όφειλαν να δημιουργήσουν ένα διατροφολόγιο για τους αστροναύτες της. Το διατροφολόγιο αυτό έπρεπε να είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να αποφεύγονται τα περιττά αέρια στον οργανισμό των αστροναυτών και κάπως έτσι, μετά από επισταμένη μελέτη, δημιουργήθηκε η δίαιτα της nasa που διαρκεί 2 εβδομάδες και περιλαμβάνει 2 ημέρες αποτοξίνωσης – η μία την πρώτη εβδομάδα και η άλλη τη δεύτερη.

Αν έπρεπε να δώσουμε έναν χαρακτηρισμό σε αυτή τη δίαιτα τότε αυτός θα ήταν ο όρος «ευέλικτη». Ναι, δεδομένου ότι αν την ξεκινήσουμε δε θα αντιμετωπίσουμε κανέναν περιορισμό σχετικά με το κρασί που θέλουμε να πιούμε ένα βράδυ, τότε σίγουρα είναι ευέλικτη. Σε πρακτικά ζητήματα, η διατροφή αυτή περιλαμβάνει πολλές πρωτεΐνες, όπως αυγά και κρέας, αλλά όχι γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γιαούρτια και γάλα.

Nasa diet: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή τη δίαιτα

Το –για τους περισσότερους- θετικό στοιχείο της είναι η άφθονη ποσότητα τροφής που μπορεί να καταναλωθεί. Έτσι, αν για παράδειγμα το μεσημέρι έχετε πεινάσει μπορείτε να επιδοθείτε στην κατανάλωση μιας μεγάλης σαλάτας. Το κόλπο της βρίσκεται ακριβώς σε αυτή την αφθονία, η οποία μετά από λίγες μέρες παύει να είναι απαραίτητη. Εν ολίγοις, το στομάχι έχει κλείσει και η ανάγκη για φαγητό μειώνεται.

Όσο για τα φρούτα, αν και κάθε μέρα είναι περιορισμένος ο αριθμός τους, την ημέρα της αποτοξίνωσης (που είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη σε αυτά) μπορείτε να καταναλώσετε άφοβα όσα εσείς επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς.

Το πρωινό γεύμα είναι συγκεκριμένο και μεταβάλλεται μόνο τις δύο ημέρες της αποτοξίνωσης. Κάθε πρωί μπορείτε να φάτε δύο αυγά (είτε βραστά είτε ποσέ) με δύο φέτες ψωμί ή φρυγανιές ολικής άλεσης που θα συνοδεύσετε με ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Βέβαια, αν δε θέλετε να καταναλώσετε ολόκληρο το πρωινό αμέσως μετά το ξύπνημα, μπορείτε να το μοιράσετε τρώγοντας το υπόλοιπο στο δεκατιανό. Αλλιώς, το δεκατιανό μπορεί να περιλαμβάνει sticks από αγγούρια και καρότα ή ένα φρούτο.

Τέλος, σχετικά με τον πολυπόθητο καφέ μπορείτε να τον καταναλώνετε στις ποσότητες που εσείς θέλετε. Ακόμα, επιτρέπεται να πιείτε μέχρι δύο κουτάκια αναψυκτικού light.

ΠΗΓΗ: www.mothersblog.gr

Let's block ads! (Why?)

ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ – Newsitamea
Nasa diet: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή τη δίαιτα!!! Nasa diet: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή τη δίαιτα!!! Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.