Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ..Με μια μόνο κουταλιά Χάστε Άμεσα Λίπος!..

Σήμερα έχουμε ένα τέλειο μυστικό διατροφής για άμεσο αδυνάτισμα πολύ γρήγορα. Ξέρετε για να αδυνατίσετε δεν πρέπει να τρώτε λίγο αλλά να τρώτε σωστά και ποτέ αυτό να μη γίνετε αργά το βράδυ. Ο οργανισμός την ημερήσια ενέργεια που του περισσεύει την μετατρέπει σε λίπος καθώς κοιμόμαστε, όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν το πρώτο μυστικό για να πετύχει το κόλπο που θα σας δώσουμε σήμερα, είναι να κόψετε τελείως το βραδινό. Λίγες μπουκιές, ένα φρούτο, λίγο γιαούρτι είναι ότι πρέπει για να κρατηθεί ο οργανισμός μέχρι να κοιμηθεί.
Το κόλπο που θα δώσει σήμερα η Ορεινή Μέλισσα είναι ένα πραγματικό ελιξήριο μακροζωίας, υγείας αδυνατίσματος, ότι πρέπει για όσους δεν έχουν καλό μεταβολισμό και πέρνουν εύκολα βάρος.

Πολλοί διατροφολόγοι κρύβουν αυτά τα πράγματα, επειδή θέλουν να κερδοσκοπούν σε βάρος των ανυποψίαστων πελατών τους, βάζοντας τους να κάνουν εξωπραγματικά πράγματα με πολλές φορές μικρό αποτέλεσμα.
Πολλές φορές έχουμε ακούσει για το μέλι και τις εκπληκτικές ιδιότητες που έχει. Ξέρετε ότι αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά στη διατροφή σας, ρυθμίζει oλόκληρο τον οργανισμό, τη λειτουργία του πεπτικού, του εντέρου, του ανοσοποιητικού; Δηλαδή αν βάλετε το μέλι στη διατροφή σας, ο οργανισμός χωνεύει πιο σωστά τις τροφές, μεταβολίζει καλύτερα την ενέργεια, και δεν αποθηκεύει λίπος. Το μέλι δεν έχει ουδεμία σχέση με τη ζάχαρη.

Το μέλι μόλις μπαίνει στον οργανισμό, αναγνωρίζεται ως βιολογικό προϊόν, και ρυθμίζει τα πάντα. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τις θερμίδες που έχει, διότι στην ουσία δεν είναι θερμίδες αλλά καθαρή ενέργεια και δύναμη στον οργανισμό. Το μέλι περιέχει πληθώρα απο σάκχαρα, γλυκόζη φρουκτόζη, μαλτόζη, στην πιο απλή τους μορφή ότι πρέπει για ντοπαριστεί ο οργανισμός με αύθονη ενέργεια. Επιπροσθέτως περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που δεν βρίσκουμε εύκολα στις τροφές.
Όλα αυτά τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές από τους επιστήμονες, και η Ορεινή Μέλισσα τα υπενθυμίζει για άλλη μια φορά, προκειμένου να σεινηδητοποιήσετε ότι οι καλύτερες τροφές αδυνατίσματος δεν κρύβονται στα ακριβοπληρωμένα φάρμακα, αλλά στις πιο απλές τροφές που όλοι έχουμε στο σπίτι, και που πολλές φορές ξεχνάμε να καταναλώσουμε.

Τώρα ας μπούμε στο κύριο θέμα της σημερινής μας ανάρτησης. Η Ορεινή Μέλισσα θα σας δώσει μια συνταγή προκειμένου να δημιουργήσετε το τέλειο ρόφημα που καίει το λίπος και βοηθά στο αδυνάτισμα. Φυσικά για να δείτε γρήγορο αποτέλεσμα, πρέπει να το συνδυάσετε με καλή διατροφή, όχι πολύ ψωμί λίπη και παχυντικές τροφές, όχι βραδινό, και γυμναστική κάθε μέρα.

Το ρόφημα που θα φτιάξετε και πρέπει να πίνετε κάθε πρωί βασίζετε στο μέλι. Καλό και ποιοτικό μέλι θα βρείτε μόνο από παραγωγούς μελισσοκόμους και όχι στο σούπερ μάρκετ. Όσο για τη συνταγή είναι πανεύκολο να τη κάνετε. Γεμίζουμε ένα ποτήρι νερό από τη βρύση, ρίχνουμε μια καλή κουταλιά μέλι μέσα, και στίβουμε λίγο λεμόνι.

Το λεμόνι που θα πέσει μέσα θα πρέπει να είναι περίπου μια κουταλιά του γλυκού. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το μέλι. Αν θέλουμε να το κάνουμε πιο κρύο και δροσερό βάζουμε το μέλι και το λεμόνι με το νερό στο σείκερ χτυπάμε λίγο και λιώνει πιο γρήγορα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε φτιάξει μια πραγματική υπερτροφή.

Μην ξεχάσετε να το εφαρμόσετε ούτε ένα πρωί. Το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν άμεσο, και αν το συνδιάσετε με μια μετρημένη διατροφή σε συνδυασμό με λίγο γυμναστική, θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα!
Αρκεί να το πιστέψετε…
via

Let's block ads! (Why?)

Διατροφή – DESTORA
Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ..Με μια μόνο κουταλιά Χάστε Άμεσα Λίπος!.. Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ..Με μια μόνο κουταλιά Χάστε Άμεσα Λίπος!.. Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.