Η κάθε ημέρα μας είναι σπουδαία.



Η κάθε ημέρα μας είναι σπουδαία.

Δημήτρης Νομικός


-Δάσκαλε, πως μπορεί να γίνει η κάθε ημέρα σπουδαία;
-Με το να γίνεις σπουδαστής της κάθε σου ημέρας. Νοιώσε τυχερός μέσα σε αυτήν, ότι και αν αυτή σου προσφέρει. Δεν χρειάζεται να τη χρωματίζεις, γιατί ο χρωματισμός εξαρτάται από τις προσκολλήσεις σου και τις επιθυμίες σου. Όσο πιο έντονες είναι, τόσο θα αναμένεις αποτελέσματα από αυτήν και τα σημαντικά της θα ξεγλιστράνε μέσα από τα χέρια σου.
Ο σπουδαστής της κάθε ημέρας είναι ένας αιώνιος μαθητής της, είτε ο ρόλος του είναι αυτός του δασκάλου είτε αυτός του μαθητευόμενου. Αναγνωρίζει την κάθε στιγμή το μεγάλο της θαύμα και δεν μένει ποτέ πίσω καθώς ο χρόνος περνάει. Δεν τον σταματάει από το να είναι σπουδαστής ούτε η επιτυχία, ούτε η αποτυχία, καθώς πάντα αναγνωρίζει το αίτιο και δεν ξεγελιέται από το αιτιατό.
Η κάθε ημέρα είναι σπουδαία. Δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο για να γίνει. Όλες οι μέρες πάντα σπουδαίες ήταν. Και πριν να εμφανιστείς σπουδαίες ήταν, και μετά που θα φύγεις σπουδαίες θα είναι. Δεν είναι πρόβλημα της ημέρας που εσύ τη χάνεις επειδή την αφήνεις να ξεγλιστράει μέσα από το μυαλό σου χωρίς να την σπουδάσεις.

Let's block ads! (Why?)

The Secret Real Truth
Η κάθε ημέρα μας είναι σπουδαία. Η κάθε ημέρα μας είναι σπουδαία. Reviewed by Unknown on Τρίτη, Ιουλίου 10, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.