Αυτά είναι τα κατάλληλα εσώρουχα για τους άνδρες – Επιλέξτε πιο φαρδιά για….

Είναι ένα από τα ερωτήματα που βασανίζουν πολύ κόσμο για πολλά χρόνια: σλιπ ή μπόξερ; Ποιο είναι το καταλληλότερο και πιο υγιεινό εσώρουχο για τους άνδρες;

Η αλήθεια είναι ότι διάφορες έρευνες που έχουν γίνει έχουν δείξει ότι τα πιο φαρδιά εσώρουχα είναι πιο καλά για την υγεία των γεννητικών οργάνων και το σπέρμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με μελέτη της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, το ερώτημα αυτό απαντήθηκε με επιστημονικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες που φορούσαν φαρδιά μπόξερ είχαν μεγαλύτερη παραγωγή σπέρματος από εκείνους που προτιμούσαν τα πιο στενά σλιπ.

Όπως εξηγεί η μελέτη, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα στενά εσώρουχα ενδεχομένως περιορίζουν την παραγωγή μιας ορμόνης (FSH) και μειώνουν την παραγωγή σπέρματος.

Αν και οι ερευνητές υπογραμμίζουν ότι θα χρειαστούν περαιτέρω μελέτες για την απόλυτη πιστοποίηση των πρωταρχικών συμπερασμάτων, η συμβουλή τους είναι απλή:

Κύριοι, επιλέξτε πιο φαρδιά εσώρουχα για να έχετε καλύτερη και πιο ποιοτική παραγωγή σπέρματος…

Let's block ads! (Why?)


ΥΓΕΙΑ – Makeleio.gr
Αυτά είναι τα κατάλληλα εσώρουχα για τους άνδρες – Επιλέξτε πιο φαρδιά για…. Αυτά είναι τα κατάλληλα εσώρουχα για τους άνδρες – Επιλέξτε πιο φαρδιά για…. Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.