Προλάβετε την εμφάνιση του Καταρράκτη και βελτιώστε την Όρασή σας με ΑΥΤΗ την σπιτική Θεραπεία!

Ο καταρράκτης είναι η θόλωση του φακού των ματιών και σχετίζεται με την γήρανση. Αλλά πρόσφατα και οι πιο νέοι άνθρωποι αρχίζουν να εμφανίζουν καταρράκτη.

Αυτό πιθανώς να είναι αποτέλεσμα κακής διατροφής ή πιο συγκεκριμένα λόγω διατροφής που έχει έλλειψη σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά.

Ο καταρράκτης είναι το αποτέλεσμα της οξείδωσης και των ελεύθερων ριζών. Προκαλείται από την οξείδωση της πρωτεΐνικής δομής του φακού, μία διαδικασία που ονομάζεται γλυκοζυλίωση.

Η φθορά είναι παρόμοια όπως όταν το αβγό θερμαίνεται αργά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο σαν σταγόνες;

Το καστορέλαιο θεωρείται ένα από τα φυσικά φάρμακα ενάντια στον καταρράκτη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γιατροί συνιστούν επέμβαση αλλά πιθανώς να μην είναι απαραίτητη ούτε στις ακραίες περιπτώσεις.

Η πρώτη γραμμή άμυνας θα πρέπει να είναι το καστορέλαιο αλλά προσοχή να χρησιμοποιείται οργανικό, πιεσμένο και κρύο.

Οδηγίες:

  1. Να ρίχνετε μία σταγόνα το βράδυ σε κάθε μάτι.
  2. Ξεπλύντε το πρωί.

Σημειώσεις:

  1.  Εάν δεν παρατηρήσετε βελτίωση στις πρώτες 3 μέρες, μην συνεχίσετε. Τα πλήρη αποτελέσματα θα τα δείτε στις 4-6 εβδομάδες χρήσης.
  2. Χρησιμοποιήστε σταγονόμετρο για να ρίχνετε μόνο μία σταγόνα από αγνό καστορέλαιο σε κάτι μάτι, μία φορά τη μέρα.
  3. Καλύτερα να το κάνετε το βράδυ, πριν τον ύπνο, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να βλέπετε θολά. Έτσι, θα βοηθήσετε το καστορέλαιο να δράσει πιο αποτελεσματικά.
  4. Πιθανώς να δημιουργηθεί κρούστα στην γωνία του ματιού, το πρωί. Απλά ξεπλύντε τα μάτια σας όταν ξυπνήσετε.

Όσοι χρησιμοποίησαν την μέθοδο είπαν πως η όρασή τους βελτιώθηκε ελαφρώς την επόμενη μέρα και συνέχισε να καλυτερεύει. Εάν δεν δείτε βελτίωση μετά από 3 συνεχόμενες μέρες, σταματήστε την θεραπεία.

Ενώ δεν θα σας βλάψει, μάλλον δεν θα είναι κατάλληλο για το πρόβλημα που έχετε. Για κάποιους, η όραση επανέρχεται μετά από 3 μήνες. Εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος.

Let's block ads! (Why?)


ΥΓΕΙΑ – Makeleio.gr
Προλάβετε την εμφάνιση του Καταρράκτη και βελτιώστε την Όρασή σας με ΑΥΤΗ την σπιτική Θεραπεία! Προλάβετε την εμφάνιση του Καταρράκτη και βελτιώστε την Όρασή σας με ΑΥΤΗ την σπιτική Θεραπεία! Reviewed by Unknown on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.