"Κλειδώνει" τα άρθρα του για την χορήγηση ψυχοτρόπων φαρμάκων σε σκύλους για προβλήματα συμπεριφοράς!

Με κλειδί εισόδου θα μπορούν πλέον να διαβάσουν την έρευνα του...
εκπαιδευτή σκύλων Χρήστου Κούτση για τα ψυχοτρόπα φάρμακα και την χορήγηση τους σε σκύλους.
Ο Εκπαιδευτής σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα αφήνει υπονοούμενα για απειλές και για προσπάθεια εκμετάλλευσης της έρευνας του χωρίς να αποσαφηνίζει τι εννοεί!
Σχετικό: Εκπαιδευτής Σκύλων “σκαλίζει” το θέμα της χορήγησης Ψυχοτρόπων Φαρμάκων σε σκύλους!
Στο κείμενό του επίσης φαίνεται η προσπάθεια να προστατεύσει νομικά τις δημοσίευσεις του!
Το press-gr επικοινώνησε μαζί του και αρνήθηκε να μας δώσει περισσότερα στοιχεία αλλά μας παρέδωσε τον κωδικό του 5ου άρθρου του με τίτλο "Αντικαταθλιπτικά και Ψυχοτρόπα φάρμακα για το Σκύλο – Η συμπεριφορά στην Εντατική" που δημοσίευσε χθες.
Ο εκπαιδευτής και πρώην δημοσιογράφος μας ζήτησε γραπτή δέσμευση ότι δεν θα δημοσιοποιήσουμε καμία πληροφορία που παρουσιάζεται στο άρθρο!
Παρακάτω δημοσιεύουμε την ανάρτηση του εκπαιδευτή!
"Αρχικά ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για πολλοστή φορά όλους όσους πήραν ανοιχτά θέση για την προσπάθεια μου και δεν αρκέστηκαν να στέλνουν προσωπικά μηνύματα και κατά τα άλλα να "ποιούν την νήσσαν"! Επίσης ενημερώνω ότι την έρευνά μου δεν επιτρέψω σε κανέναν να την χρησιμοποιήσει για προσωπικούς σκοπούς ή βεντέτες και εάν κάποιος το αποπειραθεί προειδοποιώ ότι θα εκτεθεί! Επαναλαμβάνω ότι η προσπάθεια μου δεν έχει "χρώματα και αρώματα" και αποσκοπεί μόνο στην προστασία του σκύλου και των κηδεμόνων του! Ακόμα για όσους θεωρούν τα "κλεισίματα" τηλεφώνων ως κάποιου είδους εκφοβισμό να ξέρουν ότι είναι πιο χρήσιμο να τα χρησιμοποιείς όταν χωρίζεις κάποιον για να ακούσεις την φωνή του! Δόξα το θεό υπήρξα μαθητής ανταποκριτών που επέστρεψαν από την Βηρυτό ζωντανοί οπότε μην χάνετε τον καιρό σας είτε το κάνετε σοβαρά είτε για πλάκα! Το σημαντικότερο τώρα. Από το επόμενο άρθρο τα πράγματα αλλάζουν! Τα επόμενα άρθρα πρόκειται να είναι κλειδωμένα με κωδικό και δυνατότητα να τα διαβάσουν θα έχουν μόνο όσοι κάτω από την δημοσίευσή θα υποβάλουν το ακόλουθο σχόλιο:
"Διάβασα τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας www.dogsmind.gr και επιθυμώ την δυνατότητα παρακολούθησης της έρευνας για την χορήγηση ψυχοτρόπων φαρμάκων στο σκύλο για προβλήματα συμπεριφοράς"! - Μαζί με το σχόλιο πρέπει να έχετε γράψει και με ελληνικούς χαρακτήρες το όνομα σας! - Οι όροι χρήσης είναι στο τέλος της πρώτης σελίδας! - Ο κωδικός θα αποστέλλεται με προσωπικό μήνυμα! Ανοιχτή πρόσβαση στην έρευνα θα δώσω μόνο στα ΜΜΕ όταν πλέον θα είναι η ώρα! Επίσης τυχόν μεταφορά του κωδικού από πρόσωπο σε πρόσωπο χωρίς την παραπάνω διαδικασία βαραίνει μόνο όποιον το κάνει και όχι την ιστοσελίδα! Τέλος ενημερώνω ότι εγώ τεχνικές tag σε κοινοποιήσεις μου δεν χρησιμοποίησα ποτέ ούτε επέβαλα τις δημοσιεύσεις μου και δεν θα το κάνω ούτε τώρα! Να γνωρίζετε όμως ότι έχω ενημερώσει τους πάντες από φιλοζωικές μέχρι κόμματα και φορείς. Η ευθύνη της σιωπής λοιπόν δεν βαραίνει εμένα και ας μην επικαλεστεί κάποιος άγνοια! Καλή Δύναμη σε όλους εκεί έξω"!
Ν.Κ.

Πηγή: http://www.press-gr.com/2019/05/blog-post_904.html

Let's block ads! (Why?)

The Secret Real Truth
"Κλειδώνει" τα άρθρα του για την χορήγηση ψυχοτρόπων φαρμάκων σε σκύλους για προβλήματα συμπεριφοράς! "Κλειδώνει" τα άρθρα του για την χορήγηση ψυχοτρόπων φαρμάκων σε σκύλους για προβλήματα συμπεριφοράς! Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.