Η δόνηση του «Κύριε Ελέησον»!!!



Η δόνηση του «Κύριε Ελέησον»!!!

Μέσα σε κάθε προσευχή, αν έχετε παρατηρήσει είναι πολλές οι λέξεις που τελειώνουν με το ν.


Όπως όσοι γνωρίζουν διαλογισμό ξέρουν πως μία από τις βασικές κινήσεις είναι αυτή της γλώσσας η οποία κατά τον διαλογισμό ακουμπά χαλαρά στη βάση των επάνω δοντιών και τον ουρανίσκο.
Έτσι λοιπόν και μέσα από την δόνηση της προσευχής, αλλά και κατά τη διάρκεια ενός διαλογισμού ο λόγος που η γλώσσα ακουμπάει τον ουρανίσκο είναι γιατί ενεργοποιεί τμήμα του εγκεφάλου για περισσότερη διαύγεια.
Η δόνηση του ν στο τέλος της προσευχής Κύριε Ελέησον είναι μία ισχυρή μορφή δόνησης που ενεργοποιεί παλμοδονήσεις του εγκεφάλου τέτοιες ώστε να επιτρέπουμε να διαχέεται μέσα μας η Θεϊκή Ενέργεια.
Έτσι το Κύριε Ελέησον είναι από τα πιο ισχυρά μάντραμς.

Η δύναμη της δόνησής του είναι σπουδαίος τρόπος καθαρισμού του σώματος του ανθρώπου.
Πώς χρησιμοποιούμε το Κύριε Ελέησον:

Αναπνέουμε από τη μύτη και κατά τη διάρκεια της εκπνοής από το στόμα λέμε παράλληλα και το Κύριε Ελέησον, τόσες φορές όσο να τελειώσει ο αέρας της ανάσας. Επαναλαμβάνουμε αυτό ξανά και ξανά μέχρι να γίνουν 33 οι φορές. Που αντιστοιχεί το 33 στα χρόνια του Ιησού. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης να δίνουμε έμφαση στο τέλος δηλαδή στο ον. Προσπαθούμε να παραμένουμε σε αυτή την δόνηση του ν. Έτσι θα ενεργοποιούμε το τμήμα του εγκεφάλου μας για πνευματικότητα και κάθαρση.


Δωροθέα

Let's block ads! (Why?)

The Secret Real Truth
Η δόνηση του «Κύριε Ελέησον»!!! Η δόνηση του «Κύριε Ελέησον»!!! Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.