Κάθε φορά που δεν βλέπεις εμπόδια, αλλά μαζεύεις εμπειρίες ώστε οι αποφάσεις σου να γίνονται πιο σοφές..


Κάθε φορά που δεν βλέπεις εμπόδια, αλλά μαζεύεις εμπειρίες ώστε οι αποφάσεις σου να γίνονται πιο σοφές..
 
Dimitris Nomikos

Δεν γίνεται πάντα εφικτό, αλλά αν δεν δοκιμάσεις, αν δεν δουλέψεις γι αυτό, δεν θα μάθεις ποτέ το αποτέλεσμα. Να ξέρεις όμως ότι δεν είναι θέμα ευφυΐας, γιατί η ευφυΐα καλλιεργείται με κάθε καινούρια προσπάθεια. Εμπλουτίζεται με κάθε κλειστή πόρτα που συναντάς. Λαξεύεται μετά από κάθε όχι που μαθαίνεις τη σημασία του.
Δεν είναι ούτε το πόσες πλάτες θα συναντήσεις στο δρόμο σου. Αντιθέτως, θα έλεγα ότι τα χαμόγελα που βρίσκεις στα πρόσωπα είναι χαμόγελα της μάσκας, από εκείνα που ξέρουν και λογαριάζουν τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα έχουν με τη συνδιαλλαγή μαζί σου.
Πολύ δε περισσότερο, δεν είναι θέμα σωστού χρόνου και σωστού τόπου στα οποία μπορεί να θεωρείς ότι δεν βρίσκεσαι. Πάντα είσαι στο καλύτερο δυνατό σημείο για σένα, απλά γιατί εκεί βρίσκεσαι. Όλα τα άλλα, είναι σενάρια δικαιολογιών.
Μπορώ να πω, ότι γίνεται όλο και περισσότερο εφικτό, κάθε φορά που αποφασίζεις και γυρίζεις εσύ την πλάτη σου μακριά από ότι δεν προάγει τις επιλογές σου. Κάθε φορά που καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις ρίζες ώστε να μην μπορείς να μετακινηθείς. Κάθε φορά που δεν βλέπεις εμπόδια, αλλά μαζεύεις εμπειρίες ώστε οι αποφάσεις σου να γίνονται πιο σοφές. Κάθε φορά που αναγνωρίζεις ότι αν οι άλλοι βλέπουν την πλάτη σου, είναι γιατί εσύ ατενίζεις καινούριους κόσμους βαδίζοντας προς το εφικτό σου.

Let's block ads! (Why?)

The Secret Real Truth
Κάθε φορά που δεν βλέπεις εμπόδια, αλλά μαζεύεις εμπειρίες ώστε οι αποφάσεις σου να γίνονται πιο σοφές.. Κάθε φορά που δεν βλέπεις εμπόδια, αλλά μαζεύεις εμπειρίες ώστε οι αποφάσεις σου να γίνονται πιο σοφές.. Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.