Oύτε σε φυτεία της Νικαράγουα δεν γίνονται αυτά! ΒΟΜΒΑ: «Κρύβουν τα θύματα από την γρίπη»- ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΑΚΗ;;

Ο πραγματικός αριθμός των νεκρών από τη γρίπη είναι…

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να θολώσει το μέγεθος του προβλήματος της εποχικής γρίπης, για να κρύψει την κακή εικόνα του υγειονομικού συστήματος της χώρας» καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκος

Σκοπιμότητα και επικίνδυνους τακτικισμούς σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της εποχικής γρίπης καταλογίζει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο πραγματικός αριθμός των νεκρών λόγω της γρίπης απέχει πολύ από εκείνον που δηλώνεται στο Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Κι αυτό διότι όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της, τα στοιχεία που ανακοινώνονται (έχουν αναφερθεί 38 θάνατοι μέχρι και την περασμένη Κυριακή) αφορούν τους νοσηλευόμενους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

«Σε πολλούς ασθενείς που νοσηλεύονται στις κλινικές νοσοκομείων από επιπλοκές της γρίπης δεν γίνονται τα rapid test ή δεν αποστέλλονται δείγματα για μοριακό έλεγχο στα Κέντρα Αναφοράς. Ως αιτίες θανάτου πολλών ασθενών δηλώνονται οι επιπλοκές της γρίπης ή άλλο συνοδό νόσημα και όχι η γρίπη. Έτσι κρύβουν τον πραγματικό αριθμό θανάτων που προκλήθηκαν από επιπλοκές της γρίπης» τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Let's block ads! (Why?)


ΥΓΕΙΑ – Makeleio.gr
Oύτε σε φυτεία της Νικαράγουα δεν γίνονται αυτά! ΒΟΜΒΑ: «Κρύβουν τα θύματα από την γρίπη»- ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΑΚΗ;; Oύτε σε φυτεία της Νικαράγουα δεν γίνονται αυτά! ΒΟΜΒΑ: «Κρύβουν τα θύματα από την γρίπη»- ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΑΚΗ;; Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.