4 Φαγητά που Μπορείτε να Βάλετε στο Πρόσωπό σας (VIDEO)


Η Joslyn Davis και η Lily Marston μας δείχνουν 4 φαγητά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπό σας ως μάσκες ομορφιάς. Και τα τέσσερα αυτά φαγητά περιέχουν βιταμίνες και στοιχεία που βοηθάνε στην ενυδάτωση και στην ανανέωση της επιδερμίδας.

Γιαούρτι Το γιαούρτι χρησιμοποιούνταν από παλιά για μάσκες ομορφιάς και είναι το ιδανικό φαγητό για τέτοια χρήση. Βάλτε λίγη ποσότητα σε όλο το πρόσωπο, αφήστε το να ξεραθεί για μερικά λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύντε καλά.

Μπανάνα Η μπανάνα περιέχει πάρα πολλές βιταμίνες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι μέσα σε λίγα λεπτά. Λιώστε 1/2 μπανάνα μέσα σε ένα μπολ και με αυτήν κάντε μια υπέροχη μάσκα ομορφιάς. Αφήστε τη να δράσει 5-7 λεπτά και ξεπλύντε.

Αυγό Χτυπήστε ένα αυγό σε ένα μπολ και αλείψτε με αυτό το πρόσωπό σας. Αφήστε να δράσει η μάσκα για 15 λεπτά και ξεπλύντε με άφθονο νερό.

Δείτε ακόμα ένα φαγητό που βοηθάει πολύ στην ενυδάτωση του προσώπου στο παρακάτω βίντεο και επιπλέον δείτε τον μοναδικό χιουμοριστικό τρόπο που επιλέγουν οι Joslyn και Lily για να κάνουν τις μάσκες τους.



4 Φαγητά που Μπορείτε να Βάλετε στο Πρόσωπό σας (VIDEO) 4 Φαγητά που Μπορείτε να Βάλετε στο Πρόσωπό σας (VIDEO) Reviewed by Unknown on Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.