Υλικά:
1 λίτρο κόκκινο κρασί
150 γρ. μέλι
μία πρέζα γλυκάνισο
3 γαρύφαλλα
2 ξυλάκια κανέλας
μία πρέζα τριμμένο τζιντζερ ή 2-3 από φρέσκο
μία πρέζα πιπέρι
λίγο μοσχοκάρυδο
φλούδα από ένα πορτοκάλι
50 γρ κονιάκ
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα βράζετε το κρασί μαζί με όλα τα υλικά εκτός του κονιάκ. Μόλις πάρει μία καλή βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να δέσουν οι μυρωδιές για 10-15 λεπτά. Ρίχνετε το κονιάκ και ξαναζεσταίνετε το κρασί. Σερβίρεται ζεστό.
Gluhwein: Το κρασί των Χριστουγέννων
Reviewed by Unknown
on
Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Rating:
Reviewed by Unknown
on
Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Rating:

