10 Μυστικά που θα Διατηρήσουν τους Πάγκους της Κουζίνας Πεντακάθαρους


Όσοι έχετε παρατηρήσει την ακαταστασία της κουζίνας σας, θα έχετε δει πως οι πάγκοι είναι αυτοί που κάνουν συνήθως όλη τη ζημιά. Αν οι πάγκοι είναι καθαροί και τακτοποιημένοι, τότε όλη η κουζίνα δείχνει πολύ πιο οργανωμένη και όμορφη.

Βρήκαμε λοιπόν 10 κόλπα που θα κάνουν την κουζίνα σας να δείχνει πιο οργανωμένη και τους πάγκους σας πιο άδειους και καθαρούς.

Κρεμάστε τις κουτάλες σας Βάλτε καρφιά σε κάποιο σημείο της κουζίνας και τοποθετήστε εκεί τις κουτάλες. Έτσι θα αδειάσετε χώρο από τα συρτάρια σας και οι πάγκοι θα είναι πιο άδειοι.

Βάλτε τις πλάκες κοπής στο εσωτερικό των ντουλαπιώνΦτιάξτε μια μικρή κατασκευή στο εσωτερικό των ντουλαπιών σας για να μην χρειάζεται να περιφέρετε τους πίνακες κοπής πάνω στους πάγκους σας.


Τοποθετήστε τις πλάκες κοπής στο εσωτερικό των ντουλαπιών σας.

Κρύψτε τα πλαστικά δοχεία με τα δημητριακά μέσα σε ένα κατακόρυφο συρτάρι Τα κατακόρυφα συρτάρια είναι πολύ βολικά μέσα στην κουζίνα και θα απαλλάξουν τους πάγκους σας από ένα σωρό πράγματα. Βάλτε εκεί μέσα όλα τα κουτιά με τα δημητριακά, τον καφέ, τη ζάχαρη και ό,τι άλλο έχετε πάνω στους πάγκους σας.


Τα κουτιά με τα δημητριακά μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα κατακόρυφο συρτάρι.

Τοποθετήστε τα περιοδικά στο πλαϊνό μέρος των ντουλαπιών σας Φτιάξτε ένα μικρό ραφάκι και μια ράγα λίγο πιο πάνω. Βάλτε εκεί τα περιοδικά αλλά και αγαπημένα σας βιβλία μαγειρικής.

Φτιάξτε ράφια στο πλαϊνό μέρος των ντουλαπιών Δημιουργήστε ραφάκια στο πλαϊνό μέρος των ντουλαπιών σας ώστε να αποκτήσετε έξτρα αποθηκευτικό χώρο.


Δημιουργήστε ράφια δίπλα στα ντουλάπια σας.

Φτιάξτε ένα έξτρα ράφι πάνω από το νεροχύτη Για να μην αναγκάζεστε να γεμίζετε τους πάγκους σας με πιάτα, φτιάξτε ένα έξτρα ράφι πάνω από το νεροχύτη ώστε να τοποθετείτε εκεί τα πιάτα σας όταν στεγνώνουν.


Φτιάξτε ένα ράφι πάνω από τον νεροχύτη για τα πιάτα και τα ποτήρια που στεγνώνουν.

Δημιουργήστε έξτρα χώρο στον τοίχο πάνω από τους πάγκους για να τοποθετείτε διάφορα αντικείμενα Τα μαχαιροπίρουνα και οι κουτάλες δεν είναι τα μόνα αντικείμενα που μπορούν να μπουν πάνω από τους πάγκους. Εκεί μπορεί να βάλετε κατσαρόλες, μπρίκια, καλάθια με φρούτα αλλά και φλιτζάνια.

Βρείτε κάποιο τραπεζάκι ή μια μίνι ραφιέρα με ανοιχτά ράφιαΒάλτε κάτω από τον πάγκο της κουζίνας ή δίπλα σε αυτόν μια ραφιέρα με ανοιχτά ράφια ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε εκεί αντικείμενα που προηγουμένως είχατε πάνω στους πάγκους σας.


Αυτός ο μίνι πάγκος με τα ανοιχτά ράφια είναι πολύ βολικός.

Μετατρέψτε μια παλέτα σε χώρο οργάνωσης Πάρτε μια παλέτα και βάλτε την σε έναν άδειο τοίχο της κουζίνας σας. Κρεμάστε εκεί μαχαίρια, κουτάλες, σημειώσεις και συνταγές για να αδειάσετε τους πάγκους της κουζίνας σας όσο το δυνατόν περισσότερο.


Αυτή η παλέτα μετατράπηκε εύκολα σε χώρο οργάνωσης.


10 Μυστικά που θα Διατηρήσουν τους Πάγκους της Κουζίνας Πεντακάθαρους 10 Μυστικά που θα Διατηρήσουν τους Πάγκους της Κουζίνας Πεντακάθαρους Reviewed by Unknown on Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.