.
ΤΑ'ΦΡΕΣΚΑ:
Loading...

3 Κίνδυνοι για την Υγεία που Κρύβουν οι Ξηροί Καρποί


Γνωρίζετε οι περισσότεροι ότι οι ξηροί καρποί είναι υγιεινοί, εφόσον σχετίζονται με την ενίσχυση της υγείας της καρδιά, την καταπολέμηση του καρκίνου, τη μείωση του κινδύνου της νόσου του Alzheimer μέχρι και με την απώλεια βάρους.

Όμως έτσι όπως σας χαρίζουν ευεξία, με τον ίδιο τρόπο μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι για την υγεία σας. Στο παρακάτω άρθρο θα μάθετε πως οι ξηροί καρποί μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι.

Μπορεί να πάρετε βάρος. Ναι υπάρχουν πολλές έρευνες που δείχνουν ότι οι ξηροί καρποί μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά. Αλλά υπάρχει και μια προειδοποιήσει σχετικά με το βάρος και τους ξηρούς καρπούς, η οποία δηλώνει ότι σημασία έχει η ποσότητα που τρώτε. Αν ξεφύγετε και τους καταναλώνετε σε μεγάλες ποσότητες, τότε θα πάρετε γρήγορα πολλά κιλά. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι ξηροί καρποί έχουν αρκετές θερμίδες, όπως για παράδειγμα 30 γραμμάρια αμύγδαλα έχουν 163 θερμίδες και τα καρύδια 185 θερμίδες.

Δημιουργούν πεπτικά προβλήματα. Εάν νιώσετε φούσκωμα μετά την κατανάλωση ξηρών καρπών, δεν είστε οι μόνοι. Είναι ένα κοινό πεπτικό πρόβλημα που δημιουργείτε χάρη στις ενώσεις που υπάρχουν σε αυτές τις τροφές, όπως οι τανίνες, οι οποίες δυσκολεύουν τη χώνεψη. Η λύση είναι να μειώσετε ή να σταματήσετε να καταναλώνετε τους ξηρούς καρπούς που σας ενοχλούν, διότι μπορεί να σας δημιουργήσουν μέχρι και διάρροια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου