Φυσικοί χυμοί για απώλεια βάρους


Καλά φάγαμε και καλά ήπιαμε τις γιορτές, αλλά ας επιστρέψουμε τώρα στην καθημερινότητά μας που επιβάλλει κατανάλωση φυσικών χυμών.

 Και όταν οι φυσικοί χυμοί συμβάλουν στην απώλεια βάρους, τι το καλύτερο; 

Με καρότο και γκρέιπφρουτ 

Η σημασία του χυμού καρότου για την απώλεια βάρους είναι γνωστή. Τα καρότα είναι εξαιρετικά χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες κι έτσι ο χυμός καρότου είναι ένας τέλειος χυμός λαχανικών για την απώλεια βάρους.

 Είναι πλούσιος σε ίνες, βοηθά να νιώθετε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σας αποτρέπει από… πόθους. 

Οι μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση γκρέιπφρουτ μετά την κατανάλωση ενός γεύματος υψηλού σε λιπαρά μπορεί να βοηθήσει στην περικοπή των θερμίδων κατά το ένα πέμπτο.

Ως εκ τούτου, ένας συνδυασμός αυτών των δύο superfoods για την απώλεια βάρους καθιστά το ιδανικό smoothie για την καύση θερμίδων.

 Συστατικά 

1 ροζ γκρέιπφρουτ
4 καρότα
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
 16 γραμμάρια τζίντζερ

 Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο multi (κόβουμε το γκρέιπφρουτ και τα καρότα σε μικρά κομματάκια) και χτυπάμε για 3-4 λεπτά.

 Με παντζάρια, καρότο και φράουλα

 Τα παντζάρια βοηθούν στην ενίσχυση της αντοχής και έτσι μπορείτε να χύνετε τον ιδρώτα σας στο γυμναστήριο χωρίς να αισθανόμαστε αδύναμοι. 

Περιέχουν ένα υψηλό επίπεδο τόσο σε διαλυτές και αδιάλυτες ίνες που βοηθά στην απώλεια βάρους. 

Το ελλαγικό οξύ και οι ανθοκυανίνες στις φράουλες βοηθούν στην απώλεια βάρους με την αποκατάσταση των λειτουργιών της μείωσης του βάρους των ορμονών.

 Οι ανθοκυανίνες διεγείρουν την παραγωγή της ορμόνης αδιπονεκτίνης που αυξάνει το μεταβολισμό και καταστέλλει την πείνα επιβραδύνοντας την ταχύτητα της πέψης των αμυλούχων τροφών.

Συστατικά 

2 παντζάρια 
1 φλιτζάνι φράουλες
 1 καρότο

 Κόβουμε τα παντζάρια και τα καρότα σε μικρά κομματάκια και μαζί με τις φράουλες τα βάζουμε σε ένα multi μαζί με 1/4 φλιτζανιού νερό. Σε λίγα λεπτά το smoothie θα είναι έτοιμο.

 Με αγγούρι και ακτινίδια 

Το αγγούρι είναι ένα καταπληκτικό λαχανικό που βοηθά να χάσετε βάρος. 

Είναι πλούσιο σε νερό και με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, βοηθά στη μείωση του φουσκώματος και την κατακράτηση υγρών.

 Αποτελούμενο από μόνο 45 θερμίδες είναι ένα σνακ με για όλες τις ώρες. Τα ακτινίδια, φρούτα «φορτωμένα» με ενέργεια, θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες και είναι και χαμηλά σε θερμίδες. 

Τα ακτινίδια είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες που βοηθούν στη διατήρηση του κορεσμού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 Συστατικά 2 ακτινίδια 1 αγγούρι Μισό λάιμ Φύλλα μέντας Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το ακτινίδιο και το αγγούρι, προσθέστε το στο μπλέντερ, προσθέστε και τα φύλλα μέντας. Ανακατέψτε καλά και έτοιμο…

ΠΗΓΗ
Φυσικοί χυμοί για απώλεια βάρους Φυσικοί χυμοί για απώλεια βάρους  Reviewed by Unknown on Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.