Δείτε αν Μπαίνει Κρύο από τα Κλειστά Παράθυρα του Σπιτιού σας με Αυτό το Κόλπο


Υπάρχει ένα πανέξυπνο κόλπο για να μπορέσετε να ελέγξετε αν μπαίνει κρύος αέρας από τα παράθυρά σας. Η λύση είναι απλή και θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε από πού έρχεται ο κρύος αέρας όταν έχετε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά.

Το μόνο που θα χρειαστείτε για να τσεκάρετε τα παράθυρα είναι ένα αναμμένο κερί.

Ελέγξτε όλα τα συστήματα θέρμανσης Ξεκινήστε τον έλεγχο κλείνοντας πρώτα όλα τα συστήματα θέρμανσης και εξαερισμού ώστε να μην καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα.


Με ένα κερί μπορείτε να δείτε αν μπαίνει κρύος αέρας από τα παράθυρά σας.

Ελέγξτε τα παράθυρα ένα-ένα βάζοντας μπροστά ένα κερί Ανάψτε ένα κερί και τοποθετήστε το κοντά στις γωνίες των παραθύρων σας. Αν δείτε τη φλόγα να τρεμοπαίζει ή ακόμα χειρότερα να σβήνει, τότε σημαίνει πως από το παράθυρό σας μπαίνει κρύος αέρας.


Βάλτε το κερί στις γωνίες των παραθύρων σας.

Αφού ελέγξετε όλα τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες σε όλο το σπίτι μπορείτε στη συνέχεια να βρείτε διάφορους τρόπους για να καταπολεμήσετε το πρόβλημα. Το παν είναι να βρείτε την αιτία.


Δείτε αν Μπαίνει Κρύο από τα Κλειστά Παράθυρα του Σπιτιού σας με Αυτό το Κόλπο Δείτε αν Μπαίνει Κρύο από τα Κλειστά Παράθυρα του Σπιτιού σας με Αυτό το Κόλπο Reviewed by Katkopo Kattropo on Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.