.
ΤΑ'ΦΡΕΣΚΑ:
Loading...

Γιατί πρέπει να έχεις στο πλάι σου έναν άντρα με χιούμορ… ΤΩΡΑ!


Ωραίοι οι κοιλιακοί και τα μεγάλα μπράτσα, αλλά αν δεν σε κάνει να γελάς τι να τον κάνεις;

Και δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι επιστήμονες, οι οποίοι διαπίστωσαν πως ένας άντρας με χιούμορ είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει στον πρίγκιπα του παραμυθιού. Γιατί; Ορίστε…

-Είναι καλύτερος στο κρεβάτι

Μια έρευνα έδειξε πως οι αστείοι άντρες είναι καλύτεροι στο σεξ. Αυτό συμβαίνει επειδή μια γυναίκα έχει περισσότερους οργασμούς μαζί του, λόγω του ότι νιώθει απελευθερωμένη, μιας και το χιούμορ… ελευθερώνει!

-Σε κάνει να νιώθεις τέλεια!

Οι άντρες με χιούμορ δεν προσποιούνται. Και αυτό κάνει μια γυναίκα να νιώθει και εκείνη όμορφα με αυτό που είναι, χωρίς να χρειάζεται να φορέσει make up για να αρέσει.

-Σου φτιάχνει την διάθεση

Οι σχέσεις δουλεύουν όταν ο ένας από τους δυο γνωρίζει πώς να φτιάχνει την διάθεση του συντρόφου του. Και οι άντρες με χιούμορ ξέρουν πώς να σε κάνουν να χαμογελάσεις…

-Είναι κοινωνικός

Όλοι θέλουν ένα άνθρωπο που τους κάνει να χαμογελούν στην παρέα τους. Το χιούμορ ανοίγει πόρτες και κάνει τους γύρω να «ανοίγονται» πιο εύκολα!

-Είναι δημιουργικός

Για να έχεις χιούμορ, πρέπει να είσαι δημιουργικός. Να είσαι ετοιμόλογος και να αυτοσχεδιάζεις. Το ότι ένας άντρας είναι αστείος, σημαίνει πολλά περισσότερα από το ότι έχει μόνο χιούμορ.

Οπότε άσε τα μπράτσα και βρες έναν άντρα μου να σε κάνει να χαμογελάς! Αν συνδυάζει και τα δυο… ακόμη καλύτερα!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου