Αυτές είναι οι παγίδες της κακής στύσης


Είναι δεκάδες οι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες μπορεί να χάσουν την επιθυμία τους για σεξ ή να δουν τις ερωτικές τους επιδόσεις να καταρρέουν.

Οι πιο συνηθισμένες παγίδες:

Κατάθλιψη

Η κατάθλιψη μπορεί να επιβραδύνει την επιθυμία σας και να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία. Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, πολλά από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της κατάθλιψης, μπορεί να καταστείλουν την σεξουαλική λειτουργία και να κάνουν δύσκολη τη στύση, ενώ μπορούν να προκαλέσουν καθυστέρηση και στον οργασμό σας.

Αλκοόλ

Η υπερβολική χρήση αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει τη στύση, με τα αποτελέσματα βεβαίως να είναι συνήθως προσωρινά. Αλλά η στιγμή θα έχει χαθεί. Τα καλά νέα είναι ότι η μέτρια κατανάλωση, δηλαδή ένα με δύο ποτά την ημέρα, μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία, όπως η μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων. Και οι κίνδυνοι αυτοί είναι παρόμοιοι με τους κινδύνους της στυτικής δυσλειτουργίας.

Φάρμακα

Είναι μεγάλος ο κατάλογος των κοινών φαρμάκων που μπορούν να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων φαρμάκων της πίεσης του αίματος, φαρμάκων για τον ύπνο, καθώς και αντικαταθλιπτικών. Εννοείται πως ναρκωτικές ουσίες όπως κοκαΐνη, μαριχουάνα και αμφεταμίνες μπορούν μακροχρόνια να προκαλέσουν τεράστια σεξουαλικά προβλήματα στους άνδρες.

Στρες

Δεν είναι εύκολο να έχει κανείς διάθεση για σεξ όταν είναι συντετριμμένος από τις ευθύνες στη δουλειά και στο σπίτι. Το στρες είναι το μεγάλο τίμημα για πολλά διαφορετικά προβλήματα του σώματός σας και το πέος σας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ασχοληθείτε με το άγχος, κάνοντας αλλαγές στον τρόπο ζωής που να προωθούν την ευελιξία και τη χαλάρωση, όπως τακτική άσκηση και ποιοτικός ύπνος και αναζητήστε επαγγελματική βοήθεια όταν χρειάζεται.

Θυμός και ανησυχία

Δεν είναι εύκολο να αισθάνεστε ρομαντικά συναισθήματα όταν ο θυμός σας μαίνεται, είτε αφορά το ερωτικό σας ταίρι, είτε όχι. Ο θυμός που δεν εκφράζεται ή ο θυμός που απευθύνεται σε λάθος άτομο, μπορεί να συμβάλλει σε προβλήματα απόδοσης στην κρεβατοκάμαρα. Με παρόμοιο τρόπο οι ανησυχίες που δεν ελέγχονται δημιουργούν ένα φαύλο κύκλο βάζοντας σε δοκιμασία την ερωτική σας ζωή.

Τα κιλά που προστίθενται στη μέση ηλικία

Τα επιπλέον κιλά που αρχίζουν να συσσωρεύονται κατά τη μέση ηλικία μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική σας απόδοση και να μειώσουν την αυτοεκτίμησή σας. Οι παχύσαρκοι άνδρες έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης που είναι μια ορμόνη ιδιαίτερα σημαντική για τη σεξουαλική επιθυμία και την στύση. Το υπερβολικό βάρος συνδέεται, επίσης, με υψηλή αρτηριακή πίεση και σκλήρυνση των αρτηριών που μπορεί να μειώσει τη ροή του αίματος στο πέος.

Η συνολική σας υγεία

Πολλές διαφορετικές συνθήκες για την υγεία μπορεί να επηρεάσουν τα νεύρα, τους μύες ή τη ροή του αίματος που χρειάζονται για να έχει κανείς στύση. Ο διαβήτης, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η σκλήρυνση των αρτηριών, τα τραύματα της σπονδυλικής στήλης, η σκλήρυνση κατά πλάκας, μπορούν να συμβάλλουν στην στυτική δυσλειτουργία. Επεμβάσεις για τη θεραπεία του προστάτη ή της ουροδόχου κύστεως μπορούν επίσης να επηρεάσουν τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία που ελέγχουν τη στύση.

Μιλήστε με το γιατρό σας

Το σύνολο των ουρολόγων είναι ευαισθητοποιημένοι για αυτού του είδους τα προβλήματα και μπορούν να συστήσουν παρεμβάσεις στον τρόπο ζωής, όπως διακοπή του καπνίσματος ή απώλεια βάρους. Άλλες θεραπευτικές επιλογές είναι τα φάρμακα για την στυτική δυσλειτουργία, οι ορμονικές θεραπείες, μια συσκευή αναρρόφησης που βοηθά στη δημιουργία στύσης και η παροχή συμβουλών.


Αυτές είναι οι παγίδες της κακής στύσης Αυτές είναι οι παγίδες της κακής στύσης Reviewed by Unknown on Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.