Η έξυπνη λάμπα που θα κοστίζει κάτω από 20 ευρώ!


Παραδεχθείτε το, όλοι θέλετε μια (ή πολλές…) έξυπνη λάμπα για το σαλόνι και τα δωμάτιά σας. Εκτός από κάτι πολύ cool, έχει και πρακτικό σκοπό, καθώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια αλλά και έχετε καλύτερο φωτισμό του χώρου σας, ανάλογα με την περίσταση…και φυσικά να την ελέγχετε από το smartphone σας!

Το πρόβλημα είναι πως αυτές οι λάμπες συχνά είναι κάπως πιό ακριβές απ’ότι θα θέλαμε και έτσι περιοριζόμαστε σε μια μόνο, ενώ θέλουμε… λάμπες για όλο το σπίτι μας. Τώρα, όμως, έρχεται μια νέα εταιρεία να δώσει λύση με μια φθηνή, έξυπνη λάμπα!





Γνωρίστε την Qube, μια νέα startup που υπόσχεται σύντομα να δώσει στην αγορά μια έξυπνη λάμπα Wi-Fi σε τιμή μόλις 19 δολλάρια! Η Qube λάμπα θα έχει φωτεινότητα έως 1000 lumens με κατανάλωση μόλις 11,5 Watts, ξεπερνώντας τον υπάρχοντα ανταγωνισμό στον τομέα απόδοση/κατανάλωση. Επίσης θα αποδίδει χρώματα με εύρος θερμοκρασίας 2500-9000K, φθάνοντας από το έντονο «ζεστό» κίτρινο μέχρι το πολύ «ψυχρό» λευκό, προς το γαλάζιο, και θα συνδέεται μέσω Wi-Fi (2,4GHz) και Bluetooth 4.1. Αλλά τα πλεονεκτήματά της δε σταματούν εκεί!

Ακόμα ένα «ατού» της είναι ότι υποστηρίζει πλήρως το MFi πρωτόκολλο και πως θα μπορείτε να την χειριστείτε πανεύκολα από τις Apple συσκευές, το iPhone ή το Apple Watch, ακόμα και φωνητικά, απλά μιλώντας στη Siri!



Προς το παρόν, το project είναι στα σκαριά, καθώς η Qube συγκεντρώνει χρήματα μέσω του Indiegogo, απ’όπου μπορείτε να προ-παραγγείλετε και τις λάμπες της. Έχει ξεπεράσει κατά πολύ το στόχο των χρημάτων, από την 20η Δεκεμβρίου, οπότε απλά… περιμένουμε (Ιούνιος 2016) να πιάσουμε στα χέρια μας την έξυπνη λάμπα της και να δούμε αν πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται!


Η έξυπνη λάμπα που θα κοστίζει κάτω από 20 ευρώ! Η έξυπνη λάμπα που θα κοστίζει κάτω από 20 ευρώ! Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.