9 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχετε πάντα στο ψυγείο


Μπορεί να είναι μια μόδα που την βρίσκεις μόνο στο L.A. αλλά τα μικρά ψυγεία στο μπάνιο ή στο υπνοδωμάτιο είναι μια πολύ πρακτική λύση για όσες γυναίκες θέλουν να έχουν «καλοδιατηρημένα» προϊόντα ομορφιάς. Στην περίπτωση, φυσικά, που δεν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα ψυγείο δίπλα στο προσκεφάλι σας, μπορείτε να πάρετε το νεσεσέρ σας και να επιλέξετε εκείνα τα προϊόντα που καλό θα ήταν να έχουν μια θέση δίπλα στο φρεσκοκομμένο σπανάκι ή το μεταλλικό νερό σας:

Ιδίως, τα αρώματα που δεν είναι τα καθημερινά σας,δεν έχουν κανένα λόγο να βρίσκονται μακριά από την συντήρηση.

Πολλοί συνιστούν να διατηρείτε την κρέμα ματιών στο ψυγείο. Η χαμηλή θερμοκρασία του προϊόντος λειτουργεί σαν καταπραϋντική κομπρέσα που κατορθώνει να μειώνει αισθητά το πρήξιμο. Μπορεί η τοποθέτηση της κρέμας αυτής να φέρνει μια αλλαγή στην καθημερινότητα σας αλλά τα οφέλη, θα σας ανταμείψουν.

Το άρωμα σας, επίσης, θα περνάει πολύ καλύτερα στο ψυγείο από το ραφάκι του μπάνιου σας όπου απειλείται καθημερινά με τους ζεστούς υδρατμούς, τις υψηλές θερμοκρασίες και το ηλεκτρικό φως. Τα συστατικά του θα μείνουν ζωντανά για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα και εσείς θα μπορείτε να το φοράτε για περισσότερο καιρό. Ιδίως, τα αρώματα που δεν είναι τα καθημερινά σας, δεν έχουν κανένα λόγο να βρίσκονται μακριά από την συντήρηση.

Τα βερνίκια νυχιών θα μπορούσαν ακόμα να βρουν την θέση τους στο ψυγείο αφού οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και ο ήλιος αλλοιώνουν το χρώμα τους αλλά και την υφή τους. Τοποθετώντας τα στο ψυγείο θα είστε σίγουρες ότι θα παραμείνουν λεπτόρρευστα και έτοιμα για τέλεια εφαρμογή.

Το ίδιο πρέπει να κάνετε και με το μολύβι των ματιών αν θέλετε να έχετε, πάντα, τέλειες γραμμές ακριβείας. Μάλιστα, οι μεγαλύτεροι make up artist προτείνουν ή να το έχετε συνεχώς στην συντήρηση ή να το τοποθετείτε 20΄ πριν την χρήση στην κατάψυξη. Θεωρούμε την πρώτη λύση καλύτερη.

Τα κραγιόν είναι, επίσης, πολύ ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Αν τα φυλάτε στο ψυγείο σας, θα τα επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής τους και θα απολαμβάνετε την καλύτερη εκδοχή της υφής τους.

Η τονωτική λοσιόν είναι ένα, ακόμα, προϊόν που μπορεί να απογειώσει την δράση του όταν βρίσκεται σε χαμηλή θερμοκρασία. Εκτός ότι η εφαρμογή της θα είναι ακόμα πιο δροσιστική και απολαυστική, οι πόροι θα μπορούν ακόμα πιο εύκολα να σφίξουν και το δέρμα να δείχνει λείο και απαλό.

Τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς που δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι καλό να διατηρούνται στο ψυγείο. Έτσι θα μένουν φρέσκα για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα και δεν θα αναπτύσσονται βακτήρια στην σύνθεση τους.

Τις κρέμες που αντιμετωπίζουν τα τσιμπήματα αλλά και την αλόηπου θα σας ανακουφίσει σε ένα κάψιμο ή σε μια περίοδο έντονης ξηρότητας. Η χαμηλή θερμοκρασία σ’ αυτά τα προϊόντα τα κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικά καθώς το σώμα αναγνωρίζει πιο εύκολα την αίσθηση του κρύο και ηρεμεί από τον ερεθισμό.

Οι μάσκες προσώπου αποδίδουν ακόμα καλύτερα όταν είναι δροσερές. Αυτό, θα το εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο αν υποφέρετε από ερυθρότητα. Ένα προϊόν με κρύα υφή σφίγγει τα τριχοειδή αγγεία με αποτέλεσμα να μειώνονται οι κοκκινίλες.


9 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχετε πάντα στο ψυγείο 9 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχετε πάντα στο ψυγείο Reviewed by Unknown on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.