Παίρνει τη βάση από την Τούρτα και αρχίζει να την Κόβει. Το αποτέλεσμα; Αποκλειστικά για Ερωτευμένους!


Υπάρχουν πολλές ιδέες για γλυκά για του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά η κλασική τούρτα καρδιά είναι το καλύτερο! Αν δεν την έχετε φτιάξει ποτέ, επειδή δεν έχετε φόρμα σε σχήμα καρδιά, ετοιμαστείτε να την φτιάξετε για πρώτη φορά.

Tο Cookies Cupcakes and Cardio μας δείχνει ένα κόλπο που είναι τόσο έξυπνο, που δεν θα το πιστεύετε!

Σε σχήμα καρδιάς συστατικά & εξοπλισμός κέικ:

• 8 «τετράγωνο κέικ
• 8 «στρογγυλό κέικ
• άσπρο buttercream
• £ 2 φρέσκες φράουλες
• άκρη Wilton 104 και 1M

Διαδικασία:

Για αυτό το κέικ, θα πρέπει να κάνει 2 κέικ μπροστά από το χρόνο. Ένα τετράγωνο και ένα στρογγυλό κέικ. Για το σεμινάριο θα χρησιμοποιηθεί 8 «τηγάνια, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέγεθος τηγάνια, εφόσον έχουν το ίδιο μέγεθος (π.χ. 9» γύρο με 9 «πλατεία). Ψήστε για την απαιτούμενη φορά ως συνταγές ζητά και αφήστε το να κρυώσει εντελώς.
Τοποθετήστε το τετράγωνο κέικ στο κάτω γωνία της πλατείας του σκάφους κέικ ή πλάκας. Κόψτε το στρογγυλό κέικ σε δύο ίσα κομμάτια και τοποθετήστε το μισό από την πλευρά της πλατείας τούρτα και το άλλο μισό με την παρακείμενη πλευρά να κάνει ένα σχήμα καρδιάς.

Καλύψτε το κέικ με κρέμα βουτύρου και εξομαλύνει τυχόν σημεία που μπορεί να χρειαστεί να συμπληρωθεί. Αφήστε το να σκληρύνει buttercream τοποθετώντας το στην κατάψυξη για περίπου 15 λεπτά.

Σε πάγο τις πλευρές κέικ, ρίξτε μια τσάντα σωληνώσεων που εγκαθίσταται με μια άκρη Wilton 104 και τοποθετήστε το πλατύ μέρος της μύτης κατά τη πλευρά του κέικ. Κρατήστε την τσάντα κάθετη, και χρησιμοποιήστε ένα ζιγκ-ζαγκ κίνηση για μια ίντσα ευρεία και ταξιδεύουν μέχρι την πλευρά του κέικ. Επαναλάβετε το βήμα αυτό σε όλο τον κέικ μέχρις ότου όλα από τις πλευρές καλύπτονται σε «λωρίδες». Η μετάβαση σε μια τσάντα σωληνώσεων με μια άκρη 1Μ, ρόδακες σωλήνα με κυκλική κίνηση γύρω από τα σύνορα της πίτας, όπου οι κορδέλες έρχονται μέχρι την κορυφή. Ένας ρόδακας μπορούν να οδηγηθούν από την έναρξη στη μέση του, και στροβιλίζονται γύρω από πλήρως σε έναν κύκλο μέχρι να εμφανιστεί ένα τριαντάφυλλο. Pipe μια ροζέτα περίγραμμα γύρω από το ολόκληρο κέικ, αφήνοντας το κέντρο άδειο.

Για να ολοκληρώσετε το κέικ, φέτα τα κοτσάνια από τις φράουλες και πλύνετε και στεγνώστε τα. Ξεκινώντας από το κάτω μέρος άκρο του κενού χώρου καρδιά στο κέντρο, τοποθετήστε μια φράουλα, με την περικοπή μεγάλο μέρος στραμμένο προς τα κάτω στο κέικ. Τακτοποιήστε τις φράουλες για να καλύψει ολόκληρο το κέντρο του κέικ, κάνοντας ένα μεγάλο, κόκκινο, σχήμα καρδιάς από τις φράουλες.



Παίρνει τη βάση από την Τούρτα και αρχίζει να την Κόβει. Το αποτέλεσμα; Αποκλειστικά για Ερωτευμένους! Παίρνει τη βάση από την Τούρτα και αρχίζει να την Κόβει. Το αποτέλεσμα; Αποκλειστικά για Ερωτευμένους! Reviewed by Unknown on Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.