
Δροσερό και λαχταριστό.
Δεν ξέρουμε, αν φέτος, οι επιλογές σας στο καρπούζι αποδείχθηκαν… μάπα, όμως, αυτή η συνταγή για σπιτικό παγωτό με καρπούζι, θα σας ενθουσιάσει.
Υλικά
2 με 3 φέτες καρπούζι, κομμένο σε μικρά κυβάκια
2 κούπες γάλα πλήρες
2 κ.σ. ζάχαρη
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Μόλις είναι έτοιμα, τα ρίχνετε στο μπολ ή την φόρμα και βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη.
Αφήνετε να παγώσει για 3 ώρες
Το βγάζετε, το ρίχνετε ξανά στο μπλέντερ και χτυπάτε καλά.
Το ρίχνετε ξανά στο μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη για μία ώρα. Μετά μπορείτε να σερβίρετε.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο.
ΠΗΓΗ: www.mothersblog.gr , delish.com
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ – Newsitamea
Σπιτικό παγωτό καρπούζι – Δεν υπάρχει καλύτερο!!!-ΒΙΝΤΕΟ
Reviewed by Unknown
on
Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018
Rating:

Δεν υπάρχουν σχόλια: