«Καθάρισε» κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά και δε θα ξανανιώσεις κούραση

Έχετε παρατηρήσει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι, όλο και πιο νέοι νεότεροι, προσβάλλονται από χρόνιες παθήσεις, καρκίνο ή αυτοάνοσα νοσήματα;

Το σώμα μας έχει  αδυναμίες της και δεν είναι τέλειο.

Ως εκ τούτου, η έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες μπορεί να μεταλλάξουν τα γονίδια μας και να μας οδηγήσουν σε οργανικές διαταραχές.

Γι’αυτό το σώμα μας χρειάζεται αποτοξίνωση.

Επιπλέον, γενετικές διαταραχές  μπορεί να προκληθούν από το στρες , τα παράσιτα, τους ιούς,τα  βακτήρια, την ζάχαρη, τους εξευγενισμένους υδατάνθρακες και τα τρόφιμα-ομοειδών προϊόντων, τα φυτοφάρμακα, τα βαρέα μέταλλα.

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι έξοχα κατασκευασμένο έτσι ώστε να είναι σε θέση να απομακρύνει τις τοξίνες με πυρετούς, διάρροια και έμετο. Ωστόσο, εάν μια  σιωπηλή τοξίνη επιτεθεί στον οργανισμό μας, αυτό θα οδηγήσει σε μια αυτοάνοση πάθηση.

Αυτοάνοσα νοσήματα είναι διαταραχές στις οποίες , το ανοσοποιητικό  σύστημα λανθασμένα επιτίθεται εναντίον του ίδιου του σώματός του, στοχεύοντας τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανά του.

Πολλές αυτοάνοσες ασθένειες  προκαλούνται από τη διατροφή, όπως την ζάχαρη, το σιτάρι, τα φυτοφάρμακα,την  γλουτένη, τα βαρέα μέταλλα και τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Οι αναστολείς οξέος όπως Pepcid, Nexium, Prilosec ή η δίαιτα μπορεί να προκάλεσουν pH υψηλότερο από το 3, το οποίο σταματά την απελευθέρωση της πεψίνης. Η πεψίνη είναι απαραίτητη για την διάσπαση των πρωτεϊνών.

Αυτές οι πρωτεΐνες  διαρρέουν μέσω του διαπερατού τοιχώματος του εντέρου, όπου προειδοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και ανιχνεύονται ως ξένος εισβολέας.

Φλεγμονές είναι η αντίδραση της άμυνας του οργανισμού  βραχυπρόθεσμα, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες παθήσεις.

Τα παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα αυτοάνοσων νοσημάτων:

  • Λευχαιμία, λύκος
  • Περιφερική νευροπάθεια
  • Ινομυαλγία, μυϊκή δυστροφία
  • θυρεοειδίτιδα θυρεοειδούς-Hashimoto, νόσος του Graves
  •  αυτισμός, σύνδρομο Guillain-Barré (που προκαλείται από γρίπη ή έναν ιό)
  • ρευματοειδή αρθρίτιδα, αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα, ρευματική πολυμυαλγία
  • κοκκιωμάτωση,  άσθμα
  •  σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, του Crohn,  ελκώδης κολίτιδα, διαβήτης
  • έκζεμα, ψωρίαση, σκληροδερμία, λεύκη

Υπάρχουν εντελώς φυσικοί τρόποι και  μέθοδοι που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποτοξινώσετε ολόκληρο το σώμα σας και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, προκειμένου να αποφευχθούν ασθένειες κάθε είδους.

Πως θα αποτοξινώσετε όλα τα όργανα του σώματος και θα ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα:

Διατροφή

Μην καταναλώνετε σιτάρι, γλουτένη, σόγια και τηγανητά καθώς και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα  και  επικεντρωθείτε μόνο σε βιολογικά προϊόντα. Πολλά από αυτά τα τρόφιμα  λόγω της διύλισης, της παστερίωσης και της γενετικής τροποποίησης, προκαλούν ασθένειες.

Ως εκ τούτου, αποφεύγετε τη ζάχαρη, την ασπαρτάμη,  τα τρανς λιπαρά, τα υδρογονωμένα έλαια όπως το canola. Επίσης, δεν θα πρέπει να καταναλώνετε υπερβολική καφεΐνη και  αλκοόλ.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να καταναλώνετε υγιεινά λίπη όπως καρύδα, αβοκάντο, τα ωμέγα-3, το ελαιόλαδο ή ξηρούς καρπούς και σπόρους και τα προβιοτικά. Αγοράστε ένα  φίλτρο για να αφαιρέσετε τις τοξίνες,τα  μέταλλα και το φθορίδιο από το νερό της βρύσης σας. Οι αλκαλικές δίαιτες βοηθούν πολύ γιατί περιέχουν τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και υψηλή σε κάλιο.

Πως θα αποτοξινώσετε το συκώτι σας

Προκειμένου να απαλλαγείτε από  τις τοξίνες,  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  κολλιτσίδα,  πικραλίδα, γάλα από γαϊδουράγκαθο,  παντζάρια, αγκινάρες , σκόρδο και κουρκούμη. Το ήπαρ επίσης υποστηρίζεται από ορισμένα είδη τσαγιού, όπως Tulsi και πικραλίδα.

Ελαιόλαδο  για το ήπαρ

Πίνετε χυμό καρότου και τρώτε ξινά πράσινα μήλα για μια εβδομάδα, ώστε να μαλακώσουν οι χολόλιθοι σας και να μην αποσπαστούν κατά τη διαδικασία της αποτοξίνωσης.

Αποτοξίνωση νεφρών

Χρήσιμα βότανα για την αποτοξίνωση των νεφρών είναι το τζίντζερ, η βιταμίνη Β-6, τα μούρα και ο μαϊντανός. Εξαιρετικά επωφελή μπορεί να είναι τα εξής: χλιαρό νερό με λεμόνι, μαγνήσιο, βιολογικός χυμός cranberry, μηλόξυδο και το μπάνιο με άλατα Epsom. Επιπλέον, σημειώστε ότι θα πρέπει να μείνετε μακριά από τα φυτοφάρμακα που προκαλούν νεφρική ανεπάρκεια.

Αποτοξίνωση εντέρου

Πίνετε άφθονο αποσταγμένο ή φθοριούχο νερό και καταναλώνετε κεφίρ καρύδας,  τζίντζερ,  σκόρδο, μάραθο, μαγνήσιο  και βιταμίνη C.

Βαριά μέταλλα

Το κόλιαντρο, τα τρόφιμα  υψηλής περιεκτικότητας σε θείο όπως το λάχανο, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα λαχανάκια Βρυξελλών αποτελούν εκπληκτικές φυσικές χηλικές ενώσεις.  Επίσης,καλό είναι να αποφεύγονται τα περιττά εμβόλια που περιέχουν βαρέα μέταλλα.

Αυτό που είναι περισσότερο επικίνδυνο, είναι ο υδράργυρος  καθώς είναι μια νευροτοξίνη και μπορεί να οδηγήσει σε αυτοάνοσες καταστάσεις και διαταραχές της διάθεσης.

παράσιτα

Σημαντικά συστατικά, σε αυτήν την περίπτωση είναι  το γαρίφαλο και η κανέλα, το σκόρδο, το έλαιο καρύδας.

Αποτοξίνωση λεμφικού συστήματος

Αυτό είναι το σύστημα αποχέτευσης του σώματος, αλλά δεν έχει αντλία, όπως η καρδιά. Ως εκ τούτου, για την  σωστή λεμφική λειτουργία θα πρέπει να είστε σωματικά δραστήριοι.Το λεμφικό μασάζ μπορεί να αφαιρέσει τις τοξίνες από το σώμα σας.

Δέρμα

Λοσιόν, μακιγιάζ, αποσμητικά ή αρώματα που περιέχουν parabens ή BHT  μπορεί να οδηγήσουν σε απορύθμιση των ορμονών, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ενδομητρίωση και  ινομυώματα.

Από την άλλη πλευρά, προκειμένου να τονωθεί το λεμφικό σύστημα για την εξάλειψη των χημικών ουσιών και των τοξινών, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε υπέρυθρες σάουνες και λουτρά με άλατα Epsom.

Επίσης, θα πρέπει να γυμνάζεστε και να ιδρώνετε πολύ. Αποφύγετε οποιαδήποτε γενικά ή συνθετικά προϊόντα περιποίησης και προτιμήστε τα βιολογικά. Επιπλέον, η βιταμίνη D προλαμβάνει τον καρκίνο του μαστού και του προστάτη.

Θα πρέπει να φροντίζετε την υγεία σας και το σώμα σας. Η αποτοξίνωση είναι απαραίτητη προκειμένου να αποκατασταθούν οι λειτουργίες του και να δυναμώσει.

Πηγή: daddy-cool.gr

Let's block ads! (Why?)

Υγεία – DESTORA
«Καθάρισε» κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά και δε θα ξανανιώσεις κούραση «Καθάρισε» κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά και δε θα ξανανιώσεις κούραση Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.